Harvard University Tour i Boston

Harvard University i Boston er åben for alle, men bør opleves på en guidet tour for at få alle de interessante detaljer om skolen og de kendte der har gået der.

27. maj, 2016

Offentlig transport til Harvard University

Min første dag i Boston valgte jeg at starte med en guidet tour rundt på Harvard University.

Fra downtown er det nemt at komme til Cambridge (forstaden hvor Harvard University ligger) og jeg hoppede på den røde metrolinje på State St. Station tæt ved mit hotel.

Boston har et fint fungerende og dækkende offentligt transportsystem med metro, busser og vandtaxier. Byen er overskuelig og du kan gå rundt til det meste hvis du bor downtown, eller komme derind med en kort metro tur hvis du bor lidt længere væk.

Boston er en gammel by, så de har en masse små gader som ikke altid er lige sjov at navigerer i bil eller nemme at komme gennem når der er megen trafik (som der er i Boston).

En metro tur koster 2,75 dollars. Du kan købe et dagskort til 12 dollars. Jeg skulle max frem og tilbage denne dag – ville gå rundt til resten jeg skulle – så nøjedes med en single ticket til Harvard.

Her finder du info, kort og priser til den offentlige transport i Boston.

Harvard University walking tour

Der er forskellige ture rundt på Harvard. Jeg valgte Hahvard Tours (bevidst stavet som man udtaler det med Boston accent).

Den kostede 10 dollars og er et firma drevet af de studerende og guiderne er studerende.

Her kan du finde priser og tider på Walking Tours på Harvard University.

Vores guide hed Eric og var lige færdig som freshman og var sociologistuderende.

Harvard Yard

Harvard er åben for alle og du kan gå rundt på universitet på egen hånd. Vores guidede tur koncentrerede sig om Harvard Yard (som de fleste forbinder med Harvard med de gamle bygninger mm) hvor de fleste bruges som dorm rooms for freshmans (der starter 1600 nye studerende hvert år, som bor i bygningerne i Harvard Yard).

Der er altid mange mennesker og specielt guidede ture, der går rundt i Harvard Yard, men endnu flere da jeg var der. Dagen før havde der været graduation og 30.000 mennesker havde deltaget i festlighederne. Det betød der var masser af mennesker som var i gang med at rydde op, studerende som var ved at pakke og flytte og familier der gik rundt med et barn i Cap and Gown og tog billeder rundt om i Harvard Yard.

Steven Spielberg, Oprah og Bill Gates på Harvard

Traditionen tro havde der været en mere eller mindre kendt person og holde afskedstalen for de studerende. Denne gang var det Steven Spielberg. Tidligere kendte har været Oprah, Bill Gates, Bill Clinton m.fl.

Harvard er mere end Harvard Yard. De fleste bygninger med undervisningslokaler ligger lige nord for Harvard Yard. Det område kom vi ikke igennem på denne tour.

Good Will Hunting og Matt Damon

I stedet forlod vi Harvard Yard og gik mod syd ned mod floden. Her viste guiden os de dorms hvor man flytter hen efter man er færdig som freshman og bor resten af studietiden.
Vi så bl.a. hvor Matt Damon boede (og det siges han skrev Good Will Hunting, mens han studerede her), Natalie Portman og Mark Zuckerberg m.fl.

Kronprins Frederik og Adams House

Det er også i det område du finder Adams House. Et i rækken af mange Student Dormitory ved Harvard, der blev Danmarkskendt da Tina Dickow skrev en sang om stedet i anledning af Kronsprins Frederiks 50 års fødselsdag.

60.000 dollars for at gå på Harvard

På touren blev der snakket åbent om en masse af de ting man kender Harvard for – og nogle af rygterne. Hvad det koster at gå der (60.000 dollars for hele studiet, inkl. kost og logi), frat houses og soroities og de “hemmelige” klubber.

Et spændende indblik i en af de mest kendte uddannelsesinstitutioner i verden.

Studenterdrevet souvenirbutik

Touren sluttede i en lille souvenirbutik, som ligesom touren, er drevet af studerende.
Der ligger flere souvenirbutikker med Harvard ting i området (og du kan også finde det inde i Boston), men hvis noget fanger dit øje så køb det hos de studerende.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top