Boston til fods

Storbyer opleves bedst til fods, så gik fra Harvard University tilbage til Downtown Boston forbi Cheers og Boston Common.

27. maj, 2016

Røde fortove i Boston

Turen fra Harvard University tilbage til Downtown Boston to jeg til fods.

Vejret var godt og der er kun små 5 km, så en god mulighed for at se lidt mere af byen.

Boston og omegn er en ældre by (Boston er grundlagt i 1630) og der er stadig nogle lommer hist og pist som tegn på dette (mest downtown og selvfølgelig Harvard) men byen har patina som du kender fra flere steder rundt om i USA.

Boston har en del arkitektur som kommer fra England blandet med sin egen stil.
På min tur hjem så jeg en Boston’sk udgave af Flatiron Building. En del mindre, men vist ikke til at tage fejl af

Bemærk det røde fortov. Et forbavsende stort område har denne belægning.

Jeg havde blot plottet den korteste rute ind på telefonen (Google Maps som GPS), uden at se jeg gik lige forbi MIT. Det fandt jeg først ud af senere på dagen, da jeg var på bustur rundt i Boston.

Boston – vand og seafood

Jeg gik via Longfellow Bridge tilbage mod Boston over Charles River.

Du er aldrig langt fra vandet i Boston. Der er tre store floder i byen – Charles River, Mystic River (som også deler titel med en rigtig god film som er optaget i Boston) og Chelsea River.
Derudover er Boston en kystby og ligger ud til Atlanterhavet.
Det betyder Boston har god seafood (og New England generelt), så den tid jeg tilbragte i New England ville have lobster på menuen når muligheden bød sig.

Beacon Hill

Boston er ikke en helt flad by. Meget af den er dog genindvundet land så du kan fint gå rundt i byen (eller cykle) uden de store anstrengelser. Der er dog stadig nogle af de gamle bakker i byen tilbage. Mest synlige er Beacon Hill.

Når du kommer fra Longfellow Bridge, er den direkte vej til downtown via Charles Street.

Charles Street er en Must-See gade som har maser af historie og unikke shopping muligheder. Jeg vender tilbage til den i næste indslag fra min bus tur.

Jeg ville svinge forbi mit hotel inden jeg tog videre på bus tour i Boston, og det bragte mig forbi to ting – Cheers og Boston Common.

Sam’s Bar – Cheers

Cheers kender du måske som en kendt tv-serie der foregår i en bar.

Den bar ligger i Boston. Eller rettere. Inspirationen til tv-serien ligger i Boston. Husk det nu. Inspirationen.
Cheers i Boston er ikke som baren i tv-serien. Du vil kun genkende elementer så som trappen ned fra gaden og det store træ figur lige inden for døren.

Baren i underetagen er slet ikke som den på tv og det var aldrig meningen. Det var detaljerne, stemningen og ikke mindst typen af gæster, som skaberne af tv-serien tog med sig.

I dag er der en kopi af tv-baren på første etage. Der er ofte mange mennesker (turister) og denne gang gik jeg ikke derind. Måske når jeg er tilbage i Boston om nogle dage.

Der ligger også en Cheers bar ved Faneuil Hall Marketplace. Den har endnu mindre med TV serien at gøre,

Boston Common

Det sidste stykke til mit hotel var via Boston Common. Det er en af de to store parker der ligger downtown.

I anledning af Memorial Day Weekend, var der en udstilling og anderkeldelse af alle de faldne fra staten Massachusettes siden The Revolutionary War (1775–1783). 37.000 flag opsat på et stort område markedrede dette.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top