Bustur rundt i Boston

Få overblikket i Boston med en hop-on / hop-off bustur rundt i byen. På to timer kommer du omkrig alle de store must-see.

27. maj, 2016

Bustur i Boston og storbyer

Downtown Boston er overskuelig, men der er stadig en del interessante områder som du måske ikke lige kommer forbi på egen hånd – og slet ikke hvis du kun går rundt.

Derfor anbefaler jeg altid en bustur rundt i storbyerne for at få overblikket. Og gerne som noget af det første.
Det var ikke mit første besøg i Boston, hvorfor jeg var smuttet ud til Harvard Universityførst, før jeg tog turen rundt i byen med en hop-on / hop-off bustur.

Jeg tog med Old Town Trolleys (der er flere udbydere) og kørte rundt i et par timer.

Her kan du finde mere info om Old Town Trolley samt priser.

Dunkin Donuts

Der kommer en jævn strøm af info fra chaufføren og ikke alt man lige fanger, men at Dunkin Donuts er fra Boston (Canton, MA) bliver nævnt. Billedet er ikke af den første, men der er mange i byen og området.

Dunkin Donut har siden mit besøg i 2016, skiftet navn til Dunkin’. Det bliver rullet ud gradvist, og på et besøg i oktober 2018, så jeg et par af de første af dem i Boston.

Boston Common park i Boston

Boston Common er den ene store park i downtown. Den anden er Public Garden (vender jeg tilbage til).

Boston Common er fra 1634 og dermed den ældste offentlige park i USA.
En offentlig park på den tid, var dog noget andet end i dag. Den blev brugt til at lade køer græsse i, militærtræning og henrettelser mm.

Gør ikke parken mindre interessant og er et lækkert åndehul i byen.

Det er også ved Boston Common du finder et visiter center. Her kan du bl.a. komme på diverse walking tours af THe Freedom Trail. Det var min plan at nå dette mens jeg var i Boston. Enten denne dag eller når jeg kom tilbage nogle dage senere.

Shopping i Boston

Fra Cheers gik turen ned ad Beacon St og krydsede Commenwealth Ave.

Newbury Street har al den high end shopping du kan ønske dig og gaden er fyldt med up scale caféer og restauranter.
Hvis det ikke er nok, så er der også Boylston Street med endnu flere shoppe muligheder, et stort mail og steder du kan få stillet sult og tørst.

Er shopping på programmet på din roadtrip, kan du finde mere info her.

Boston Duck Tours

På turen rundt i Boston kommer du også forbi Science Museet. Jeg er ikke den store museumsgæst på mine roadtrips, men har du interessen eller rejser med børn skulle det være et fint sted at bruge en håndfuld timer.

Attraktionen ude foran har jeg til gengæld prøvet. Boston Duck Tours var jeg på under mit første besøg i byen i 2009. Det er en fin måde at opleve byen på, da vand er en stor del af byens geografi.

Her kan du finde mere info om Boston Duck Tours sam priser.

Sportsbyen Boston

Boston er en storby på alle måder og har også flere af de store sports franchises. Boston Red Sox (baseball – MLB), Boston Bruins (ishockey – NHL) og Boston Celtics (basketball – NBA) holder til i Boston by.
New England Patriots (football – NFL) har ikke hjemmebane i Boston, men 35 km sydvest for byen i Foxborough, MA.

TD Garden (NHL og NBA) er ikke videre interessant, men Fenway Park, hvor Boston Red Sox har hjemme, er et besøg værd. På busturen kørte jeg kun forbi Fenway Park, men ville ind på en tur mens jeg var i Boston.

MIT og Julia Childs slagter

Herfra gik ruten på tværs af floden ud til MIT. Havde selv overset denne bydel da jeg gik lige forbi på min tur hjem fra Harvard University tidligere på dagen.

Turen tilbage til downtown Boston gik via Longfellow Bridge, som jeg selv krydsede til fods tidligere, og gennem Charles Street.

Charles Street er en handelsgade. Du finder ikke high end shopping her, men stadig værd at kigge nærmere på. Bl.a ligger en kendt slagter i gaden, Savenor’s Market, hvor Julia Childs gjorde alle sine kød-indkøb.
Charles Street er historisk, så er underlagt regler for skiltning og udsmykning. Derfor finder du anonyme Starbucks i gaden.

Fra Charles Street gik turen via Massachusetts State House ned til havnen.

Her ligger Boston Tea Party Ships & Museum. Ikke det politiske parti, men et museum der gengiver begivenhederne fra den dag i 1773 hvor en masse te blev smidt i havnen i protest mod Englands King George III.

Boston havnefront og New York moments

Der er masser af oplevelser og muligheder ved og på vandet i Boston.
Bl.a. en havnerundfart, som jeg nåede at få med inden jeg forlod Boston nogle dage senere.

Havnepromenaden gennemgik en stor renovation nogle år tilbage da The Big Dig var overstået. Det har skabt en grøn kile med udstillinger og aktiviteter

Jeg stod af min hop-on/hop-off bustur på havnen og gik tilbage op til State St. Station og mit hotel.

Boston minder enkelte steder om New York og specielt the financial district. Det giver nogle New York moments når du bevæger dig rundt i de små gader mellem de høje huse i området.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top