Oplevelser i Boston

Boston er en storby med masser af historie og oplevelser. Selvom dette var tredje besøg, var der stadig nyt på programmet.

23 sep, 2018

Subway i Boston

Den først dag på denne roadtrip blev brugt i Boston. Jeg havde brugt nogle dage i Boston i 2016, så der var flere gensyn denne dag.

Dagen startede i Allston, som er den forstad jeg overnattede i under besøget i Boston.
Det var en Airbnb lejlighed der lå tæt ved Warren Street station på den grønne T bane linje.

I den del af byen er T banen ikke subway men letbane, så du fanger toget oppe på jorden som en letbane alle andre steder.
Først når du kommer tættere på downtown kører toget under jorden og bliver til subway.
Fra Allston er der 15 minutter ind til downtown.

Det er nemt at komme rundt i Boston med offentlig transport. Byen har et udbygget subway system, busser og havebusser der gør det nemt at bo lidt billigere uden for downtown. Der er eks. kun tre stop fra lufthavnen ind til State Street Station i downtown.

Du kan købe enkelt, dags og uge kort til subway’en. Det gøres nemt i automaterne på stationerne. Her kan du se mere om offentlig transport i Boston (MBTA).

Shopping i Boston

Vi stod af på Kenmore Station og begyndte en lang dag på (primært) gåben rundt i byen.
Vi fulgte Newbury Street ind mod downtown. Newbury er kendt for shopping og nightlife, og du finder en masse kendte brands og barer/restauranter langs den.

Newbury løber parallel med Boylston Street, som er en anden god shopping gade i Boston. Langs den ligger der dog også en masse andet, bl.a Boston Public Library. Lige ved biblioteket er også hvor målstregen til Boston Marathon er, hvilket du ikke kan undgå at se ude på vejbanen.

Biludstilling i Boston Commons

Turen gik videre gennem Boston Public Garden til Boston Commons.

I Boston Commons var der, på trods af, at kl kun var lidt i 9 (butikkerne åbner først kl 10 om søndagen), samlet en masse mennesker denne søndag morgen.

Vi havde lige set en walkathon gøre klar ved Copley Square, så troede lidt det var noget mere motion, men ved nærmere eftersyn var det noget helt andet, nemlig et Car Show.

Det var The Boston Cup der var i gang. Et Classic Car Show med en konkurrence for bedste i sin klasse.

Freedom Trail i Boston

Fra Boston Commons fulgte vi The Freedom Trail. Er du interesseret i lidt af Boston’s og USA’s historie, vil jeg anbefale en guidet tour.

Freedom Trail bringer dig bl.a. ned til havnen, hvor Faneuil Hall og Quincy Market er på manges must-see liste.

Herfra fortsætter Freedom Trial gennem North End og ud til Bunker Hill og USS Constitution i Charlestown.

Vi fulgte ikke Freedom Trail slavisk denne gang, men jeg har tidligere gået turen mere nøjsomt.

Harvard University i Cambridge

Efter et hurtig stop hos Converse butikken ved Converse HQ, tog vi subwayen ud til Harvard Square.

Harvard og Cambridge området har masser af liv og muligheder og mange kommer for at se universitetet.

Jeg vil anbefale at tage en guidet tour, så du får alt det historiske med, men også så du kan få svar på hvad det koster at gå der, høre om hvordan du bliver optaget og hvilke kendte der har startet/fuldført en uddannelse på Harvard. Jeg har tidligere været på en guidet tour på Harvard University.

Grafitti og Beacon Hill

Inden vi forlod Cambridge bydelen, stoppede vi forbi Grafitti Alley. En lille smøge der er blevet et fristed for street art. Er du heldig, er nogle i gang med et nyt kunstværk.

Herfra gik videre til Beacon Hill med subway.
Charles St., der går gennem Beacon Hill området, er også en populær shopping gade, hvor du finder en række specialbutikker.
Som Beacon Hill antyder, er det en bakke. På den ene side af Charles Street ligger boligkvartererne der har et snert af San Francisco. Det er værd at udforske området og se nærmere på det historiske kvarter.

Chinatown i Boston

Chinatown i Boston er den sidste i New England efter dem i Providence og Portland forsvandt. Den farverige del med de mange butikker, udsmykninger, skilte på kinesisk og Chinatown Gate optager kun et par gader Lagrange og Beach Street), men chinatown området dækker mere end det.

Boston set fra oven

Sidste stop denne dag blev Skywalk Observatory. Fra 50. tyvende etage i Prudential Tower fik vi et 360 graders view af Boston. Perfekt sted at tilbringe nogle timer omkring solnedgang.

Der er et godt kig til downtown, med skyskrabererne og Logan International Airport ude bag ved, samt delen ud mod kysten.

Der fulgte en audioguide med i entréen, som gav et historisk indblik i de forskellige områder vi kiggede ud på.

Der er masser af detaljer at få øje på i dagslys, specielt ned mod Fenway Park (https://www.renefrederiksen.dk/2019/03/11/fenway-park-og-wahlburger/) og ud mod Cambridge.

Vi ramte en god solnedgang med lidt skyer som for alvor lyste byen op.

Skywalk Observatory er desværre lukket permanent.

Ruten rundt i Boston

Vi kom vidt omkring i Boston denne dag. Det var en kombination af subway og til fods og ruten her viser meget fint, hvad der er muligt at nå på en hel dag rundt i Boston.

Se flere oplevelser fra Boston

Her kan du finde inspiration til flere oplevelser i Boston:

Her finder du alle mine beskrivelser fra Boston.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada