Royal overnatning i New Orleans

Jeg havde valgt at bo super centralt i New Orleans. Valget faldt på Hotel Royal i French Quarter som havde en fornuftig pris og lå så jeg kunne gå rundt til alt i French Quarter området.

4. april, 2012

Tre overnatninger i New Orleans

De tre overnatninger jeg havde i New Orleans lå tæt på påsken hvilket hævede priserne en smule. Derudover så havde der nogle dage før været afholdt The Final Four i byen (landsfinale for College Basketball hold), hvilket også havde presset priserne en smule.

Pga. disse omstændigheder havde jeg booket hotellet hjemmefra på forhånd. Jeg havde fundet det via Hotels.com, som giver et godt overblik over hotellernes placering, pris mm.

Jeg havde boet relativt billigt de andre dage og da jeg planlagde tre overnatninger, så måtte det gerne være et hotel som man følte sig godt tilpas på og havde lidt ekstra plads – hvilket i French Quarter betyder en lidt højere pris.

Fordi jeg ville bo i French Quarter, så ville jeg også gerne bo på et typisk New orleans hotel i en af de klassiske bygninger med overdækkede fortove og balkoner rundt langs de andre etager.

Den slags ‘kræsenhed’ koster lidt mere og jeg endte på Hotel Royal til en gennemsnits overnatningspris på 1000 kr., så 3000 kr. i alt (uden morgenmad). Fordi det var by-oplevelser på det meste af turen, så boede jeg til en lidt højere pris end ellers og min gennemsnitlige overnatningspris for hele turen var ca. 700 kr.

Hotel Royal i New Orleans’ French Quarter

Valget faldt som sagt på Hotel Royal. Via Hotels.com hjemmeside havde jeg kunne se nogle billeder af hotellet samt dets placering og jeg kunne lide hvad jeg så. Det var et rigtig lækkert hotel og alle pengene værd.

Da jeg ankom til hotellet og havde tjekket ind, så blev jeg hjulpet op med min bagage. Det var en gammel bygning med små gange og trapper og al adgang til værelser og andre etager foregik via den indre gård i bygningen (der er ingen elevator). Det var lidt snørklet med min store rejsetaske og køletasken, men det gik.

Værelse med balkon og udsigt på Hotel Royal i French Quarter

Allerede på vejen derop kunne jeg fornemme at jeg havde ramt rigtigt i valg af hotel. Eneste ubekendte var, om jeg havde fået et værelse med balkon. Det havde jeg. En lille en, som jeg delte med naboværelset.

Lækkert værelse på Hotel Royal i New Orleans

Da jeg havde betalt for hjælp med bagagen, skulle værelset studeres og blev, som så mange andre værelser på denne og andre roadtrips, gennemfotograferet.

Prisen for overnatninger i USA

Jeg har tidligere lavet en detaljeret gennemgang af overnatningerne på en roadtrip og ikke mindst priserne. Det vil jeg også gøre med de hoteller/moteller som jeg boede på, på denne tur. Jeg har ikke boet superbilligt, så der vil ikke være tips og tricks til et skrabet budget, men det vil vise hvad det er du får for pengene og det er det værd.

Mine overnatninger på denne roadtrip rundt i sydstaterne har fuldt ud levet op til mine forventninger og har derfor ikke haft problemer med at skulle betale 1000 kr. i gennemsnit for mine overnatninger i New Orleans. Det er et valg jeg har truffet og ikke et udtryk for at det er dyrt at rejse rundt i USA.

Overnatning i New Orleans

French Quarter i New Orleans er det historiske område med den klassiske arkitektur du forbinder med byen. Det kan være lidt dyrere at overnatte i området, men charmen og de unikke oplevelser er det hele værd. Her kan du finde overnatninger i New Orleans.

Andre roadtrip oplevelser:

Hjem fra Atlanta nytårsaften

En rejse hjem nytårsaften er ikke så anderledes end ellers. Årsskiftet blev fejret med en burger og køretur fra Savannah til Atlanta.

Muscle Shoals og white bbq sauce

Muscle Shoals er ikke kendt af mange, men er hjørnestenen i meget af den musik du kender. Turen var også et gensyn med den hvide bbq sauce.

4 Comments

 1. Hej Rene

  Jeg er ved at planlægge sommerens tur til USA som kommer til at ligne din Sydstater – Påske 2012 tur en del.

  Jeg regner med at booke enten Hotel Royal eller Lamothe House i French Quarter i New Orleans. Hvad gjorde du med parkering da du var der? Er der parkeringsgarage tæt på hotellet? Og er det til at komme rundt og parkere hvis man har lejet en halvstor SUV?

  Mvh

  Thomas G

  1. @ Thomas

   Royal havde en lille bitte parkeringsplads bag hotellet, inde i en gård. Jeg kørte Mustang, så kunne lige klemme mig ind. Kunne jeg ikke have gjort i en SUV. Generelt er der dårligt plads til store biler i de små gader i French Quater.
   Er der ikke plads til at du kan parkerer selv, så tilbyder de fleste hoteller valet parkering. Alternativt læsser du af og skal selv ud og finde parkering.

  2. Jeg har lige været i New Orleans og boede på Hotel St. Marie. At dømme efter billederne minder det meget om Royal. Prisen var rimelig og beliggenheden fin – en blok fra Bourbon St., ca. seks blokke fra Jackson Sq.

   Der er selvfølgelig lidt længere til Frenchman St., så, hvis det er rigtig jazz man vil ha’, men en spadseretur på et kvarters tid i French Quarter er hyggeligt.

   Hotel St. Marie har eget parkeringshus med valet parking og in-out privilegier.

   1. Hej Peter og René

    Tak for Jeres svar. Angående Hotel St. Marie så ser det ganske fint ud, men er desværre ikke ledigt på mine datoer.

    Jeg tror at jeg så hælder til Lamothe House da de efter sigende skulle have en ‘gated lot’ bag hotellet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada