Boone Hall Plantage, South Carolina

Et besøg på Boone Hall Plantation er et kig tilbage i tiden med en dyster historie. Det er også en kendt kulisse fra bl.a Nord & Syd og andre tv og film produktioner.

9. sep, 2013

Plantage med aktivt landbrug

Nord for Charleston ligger Boone Hall Plantage. Det er den største Plantage i området (og den eneste som stadig er et aktivt landbrug).

Mest fotograferede plantage

Det er også den mest fotograferede. Ikke mindst pga. dens imponerende indkørsel med flere hundrede år gamle Live Oak træer fyldt med Spanish Moss.

boone_hall_plantation_roadtrip_usa_2013-1

Hovedhuset kender de fleste nok fra tv-serien Nord & Syd. Det, og Boone Hall, er også benyttet i en masse andre tv-serier og film.

boone_hall_plantation_roadtrip_usa_2013-2

Afsæt god tid til Boone Hall

Der er en masse ting at tage sig til ved Boone Hall og din indgang dækker adgang til guidede ture i hovedhuset, slavehytterne, køretur rundt på grunden (den er stor) mm.. Du skal regne med at afsætte to-tre timer til dit besøg.

Rundtur i hovedhuset

Vi ankom midt på eftermiddagen og meldte os straks på førstkommende tur af hovedhuset. Det er en tidstypisk klædt guide der viser rundt og fortæller om platagens historie, hvem der har ejet den gennem tiderne og hvilke afgrøder der er dyrket.

boone_hall_plantation_roadtrip_usa_2013-3

Du må ikke tage billeder indenfor, så du må forestille dig nogle store stuer med antikke møbler og plads til flere end blot familien der boede derude.
Dengang tog det en dag at komme fra Charleston og ud til Boone Hall, så fik de gæster, blev de der minimum natten over og gerne i flere dage. Kom familien på besøg længere væk fra, så kunne man godt blive der 2-4 måneder.

Unikke slavehytter

Grundet tidsnød fik vi ikke en grundig tur ved slavehytterne, men nok til at lære de var meget specielle eftersom de var bygget af sten, en sjælden luksus den gang.

boone_hall_plantation_roadtrip_usa_2013-5

boone_hall_plantation_roadtrip_usa_2013-6

Rundtur på plantagen

Vi brugte i stedet tiden på en køretur rundt på plantagen. Boone Hall er som nævnt et aktivt landbrug og der dyrkes en lang række afgrøder.

boone_hall_plantation_roadtrip_usa_2013-9

boone_hall_plantation_roadtrip_usa_2013-10

Majslabyrint til Halloween

Boone Hall er også en institution i området og har en masse faste traditioner, bl.a til Halloween hvor der er aktiviteter for hele familien og stjernen er en kæmpe labyrint i en majsmark (her fra sidste år).

boone_hall_plantation_roadtrip_usa_2013-11

boone_hall_plantation_roadtrip_usa_2013-12

Alligatorer på Boone Hall

Der lever også vilde dyr på plantagen, bl.a alligatorer, så pas på hvis du bevæger dig ud på egen hånd.

boone_hall_plantation_roadtrip_usa_2013-13

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

1 Enlightened Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. Marina says:

    Hej René.

    Jeg har lige læst om din udelukkelse fra rejsemessen i politikken og er direkte fortørnet på dine vegne. Masser af mennesker vil gerne undgå al bøvlet med selv at booke og planlægge og for dem er rejsebureauer fine. For os andre der synes det er en del af fornøjelsen selv at hitte frem til vores oplevelser er det derimod ikke særligt svært eller risikofyldt og arrangørerne af den rejsemesse må tro vi lever i en hel anden tidsalder, hvis de tror de kan bilde folk ind at de gambler med deres ferie ved selv at booke den.

    Jeg har efterhånden rejst meget i mange år og i gamle dage var det ganske rigtigt lidt risiko betonet at tage af sted på egen hånd (ikke farligt, men bare sådan at man risikerede at tingene ikke faldt i hak). Nu om stunder kan man planlægge ALT ned i mindste detaljer, hvis man vil det og det er endnu aldrig sket for vores familie på 5, at der er noget der ikke har virket (flybilletter, hoteller, oplevelser, billeje, o.s.v, o.s.v.). Rejsebureauerne burde i stedet slå på deres store erfaring i at lave rejser og i deres kendskab til lokale forhold. Dén ekspertise kan være penge værd.

    Jeg håber balladen giver dig masser af omtale og måske nye eventyrlige muligheder. Tak fordi du er en af dem der deler.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top