Sunday Brunch på Blue Dog Café

Første frokost i sydstaterne blev den helt store brunch buffet på Blue Dog Café i Louisiana. Crab Cake Benedict, Sweet Potato Crunch, Creamed Spinach mm.

13 aug, 2017

Amerikansk kørsel og inspireret landskab

Hjulpet på vej af jetlag var vi tidligt oppe og kom afsted, så der var masser af timer til at tage den med ro. Der var ikke bestilt nogle oplevelser denne dag, men satsede på at komme på en swamp tour og høre noget lokalt live musik.

Første stop på denne roadtrip var dog en Walmart, for at proviantere til de kommende uger på farten.

Her blev der bl.a købt køletaske, is, drikkevarer, ting til smør-selv-frokost og snacks til dagen og vejen.

Første del af dagens køretur var ud til Lake Charles i det sydlige Louisiana.
På vejen blev bilen “kørt ind” – fandt ud af hvad alt udstyret kunne, og fandt rytmen med amerikansk kørsel og trafik bl.a. at må dreje til højre ved rødt lys.

Ikke et super interessant landskab, men sådan er det på disse kanter. Der er det ikke nødvendigvis en interessant landskabs køretur man tager roadtrip efter i dette område, men små, lokale oplevelser, som vi også fik masser af denne dag. Den første var til frokost.

Sunday Brunch på Blue Dog Café

Nu hvor det var syden og Louisiana, så var målet at finde noget godt og lokalt – Andouille Sausage, gumbo, grits, pecan pie mm.

Valget faldt på et stop ved Blue Dog Café.

Vi var der søndag formiddag, hvor der er Sunday Brunch. Så i stedet for et menukort med alt for mange gode muligheder, var der buffet med alt fra kortet.

En Sunday Brunch inkluderer mimosa, men vi skulle køre videre denne dag så nøjedes med sweet tea.
Der var godt med mennesker, men til at få et bord. Blue Dog Café i Lake Charles er stor, med rustikke lokaler, båse, borde og en bar.

Der var salat og seafood buffet, en buffet med varme retter (Crab Cake Benedict, Sweet Potato Crunch, Creamed Spinach, Smothered Cabbage, Pork Grillade, Dirty Dog Rice, Smoked Gouda Grits, Crawfish Enchiladas mm.)
Samt en omelet og carving station samt gumbo og bisque.

Sidst, men ikke mindst, en dessert buffet med et bredt udvalg af lokale specialiteter.

Brunchen havde en familiær stemning, super personale og blev krydret med live musik.

Kan kun anbefale at smutte forbi Blue Dog Café hvis din roadtrip bringer dig på disse kanter.

Lake Charles – en søvnig sydstatsby

Byen Lake Charles er en lille søvnig flække, med klassiske charmerende gamle bygninger i downtown. Facaderne ser måske gamle ud, men der var gang i de fleste af butikkerne. Der var også tegn på opgangstider i form af mere moderne byggeri som tittede frem.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Mardi Gras og Carnival Museum i Mobile

Mardi Gras i USA startede i Mobile. Det er stadig en begivenhed men den i New Orleans er større og vildere. Vil du opleve Mardi Gras med børn, er Mobile et bedre valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada