Turen til New Orleans og Airbnb lejlighed

Turen til New Orleans gik gennem fire stater og et shopping stop hos Bass Pro Shop. NOLA blev indviet med besøg i Buorbon Street.

22 marts, 2018

Køreturen gennem sydstaterne til New Orleans

Fra biludlejningscenteret i Atlanta lufthavn satte jeg kursen mod New Orleans på min GPS, Google Maps.

Jeg forlod Atlanta lidt over 8 om morgenen med skyfri himmel og tæt på nul grader.
Målet var New Orleans og 22 grader. Knap 7 timers kørsel syd på. Jeg startede i Georgia og krydsede ind i Alabama.

Kort før Mobile, Alabama tog jeg en lille detour til Spanish Fort og en Bass Pro Shop til lidt shopping.

Shopping i USA og Canada

Der kan være gode penge sparet på at shoppe på din roadtrip i USA eller Canada. Her kan du finde detaljeret information om shopping i USA og Canada.

Gensyn uden stop i Mobile

Jeg gjorde ikke stop inde i Mobile på denne tur. Mobile er en rigtig hyggelig by med flere interessante seværdigheder. I 2016 brugte jeg nogle dage i Mobile hvor jeg bla.. så nærmere på airboat tours, USS Alabama, lækre strande mm. Her kan du se alle beskrivelser fra mit ophold i Mobile, Alabama.

Fra Mobile var der stadig to timers kørsel ned til New Orleans. En tur der går gennem Mississippi inden Louisiana og New Orleans.

Overnatning i Airbnb i New Orleans

Jeg skulle være tre nætter i New Orleans på dette besøg. Det kunne jeg fint have gjort på hotel, men valgte denne gang at booke en Airbnb lejlighed. Det er ikke nødvendigvis billigere end hotel, men helt sikkert en anden og mere lokal oplevelse.

På mit første besøg i New Orleans i 2013 boede jeg midt i French Quarter på Royal Hotel. Denne gang var jeg flyttet lidt længere væk til Marigny. Dog ikke længere væk end jeg fint kunne gå rundt til hele French Quarter området.

Stedet jeg havde lejet synes ikke at være på Airbnb mere så du må nøjes med de få billeder jag har af stedet.

Rundt i French Quarter og Bourbon Street

Da jeg var kommet på plads i lejligheden gik jeg en runde i området. Først en tur gennem Bourbon Street.

Allerede her sidst på eftermiddagen var der lidt gang i den flere steder. Bourbon Street bør være på din liste når du besøger New Orleans, men lov mig du ikke bruger det meste af din tid her. New Orleans er meget mere end den gade og du får bedre oplevelser mange andre steder i byen.

Marigny og Frenchmen Street

Jeg boede i bydelen Marigny denne gang. Et område jeg ikke kendte noget til på forhånd. Marigny er mindre turistet end French Quarter pånær Frenchmen Street. Den kan være fyldt som Bourbon Street, men udvalget på Frenchmen Street er primært musiksteder og mindre Sonny Beach. Er du til livemusik må du ikke snyde dig selv for dette område.

New Orleans Brass Band

Er du i området ved Frenchmen Street i weekenden, er der gode chancer for at opleve et klassisk New Orleans brass band. Den type orkester du måske kender fra de ikoniske begravelsesoptog og Second Line i New Orleans.

Spar penge på din næste Airbnb overnatning

Hvis du vil bruge AirBnb (ikke kun på din roadtrip) kan du her spare 34 dollars på din første booking (hvis den er på mere end 75 dollars).

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top