Turen til New Orleans og Airbnb lejlighed

Turen til New Orleans gik gennem fire stater og et shopping stop hos Bass Pro Shop. NOLA blev indviet med besøg i Buorbon Street.

22 marts, 2018

Køreturen gennem sydstaterne til New Orleans

Fra biludlejningscenteret i Atlanta lufthavn satte jeg kursen mod New Orleans på min GPS, Google Maps.

Jeg forlod Atlanta lidt over 8 om morgenen med skyfri himmel og tæt på nul grader.
Målet var New Orleans og 22 grader. Knap 7 timers kørsel syd på. Jeg startede i Georgia og krydsede ind i Alabama.

Kort før Mobile, Alabama tog jeg en lille detour til Spanish Fort og en Bass Pro Shop til lidt shopping.

Shopping i USA og Canada

Der kan være gode penge sparet på at shoppe på din roadtrip i USA eller Canada. Her kan du finde detaljeret information om shopping i USA og Canada.

Gensyn uden stop i Mobile

Jeg gjorde ikke stop inde i Mobile på denne tur. Mobile er en rigtig hyggelig by med flere interessante seværdigheder. I 2016 brugte jeg nogle dage i Mobile hvor jeg bla.. så nærmere på airboat tours, USS Alabama, lækre strande mm. Her kan du se alle beskrivelser fra mit ophold i Mobile, Alabama.

Fra Mobile var der stadig to timers kørsel ned til New Orleans. En tur der går gennem Mississippi inden Louisiana og New Orleans.

Overnatning i Airbnb i New Orleans

Jeg skulle være tre nætter i New Orleans på dette besøg. Det kunne jeg fint have gjort på hotel, men valgte denne gang at booke en Airbnb lejlighed. Det er ikke nødvendigvis billigere end hotel, men helt sikkert en anden og mere lokal oplevelse.

På mit første besøg i New Orleans i 2013 boede jeg midt i French Quarter på Royal Hotel. Denne gang var jeg flyttet lidt længere væk til Marigny. Dog ikke længere væk end jeg fint kunne gå rundt til hele French Quarter området.

Stedet jeg havde lejet synes ikke at være på Airbnb mere så du må nøjes med de få billeder jag har af stedet.

Rundt i French Quarter og Bourbon Street

Da jeg var kommet på plads i lejligheden gik jeg en runde i området. Først en tur gennem Bourbon Street.

Allerede her sidst på eftermiddagen var der lidt gang i den flere steder. Bourbon Street bør være på din liste når du besøger New Orleans, men lov mig du ikke bruger det meste af din tid her. New Orleans er meget mere end den gade og du får bedre oplevelser mange andre steder i byen.

Marigny og Frenchmen Street

Jeg boede i bydelen Marigny denne gang. Et område jeg ikke kendte noget til på forhånd. Marigny er mindre turistet end French Quarter pånær Frenchmen Street. Den kan være fyldt som Bourbon Street, men udvalget på Frenchmen Street er primært musiksteder og mindre Sonny Beach. Er du til livemusik må du ikke snyde dig selv for dette område.

New Orleans Brass Band

Er du i området ved Frenchmen Street i weekenden, er der gode chancer for at opleve et klassisk New Orleans brass band. Den type orkester du måske kender fra de ikoniske begravelsesoptog og Second Line i New Orleans.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada