Hoh Rain Forest i Olympic National Park

Hoh Rain Forest er som det lyder, en regnskov. Som en del af Olympic National Park er det et must-see når din roadtrip går til Pacific Northwest.

13. april, 2016

Jetlag til din fordel

På en lige linje fra Seattle til San Diego, hvor jeg på vej til konference, er byen Aberdeen omvej.
Det var med vilje, da jeg ville op og opleve Hoh Rain Forest i Olympic National Park.

Hoh Rain Forest er en endnu større omvej end at overnatte i Aberdeen, men pga. jetlag kommer jeg tidligt op og får noget ud af dagen, så det gjorde ikke spor.

Her kan du se hvordan du kan udnytte din jetlag på din roadtrip.

Jeg spiste morgenmad lidt over 06:00 og fik et glimt af byen som den vågnede.

Turen op til Hoh Rain Forest

Det tegnede til at blive en god dag, og turen op til Hoh fejlede da heller ikke noget. Solen skinnede, men der var koldt. Den var nede og runde 1 grad mens jeg kørte, men lå omkring 7 grader det meste af tiden.

Det var forventeligt i starten af april på disse kanter, men skulle helt ned til San Diego, så varmen skulle nok komme.

På turen op til Hoh gjorde jeg et kort stop da ruten kom ud i nærheden af kysten. Min plan var, at besøge Hoh først, og så bruge noget tid ved kysten, så det var blot for at se hvad der ventede. Der var gang i bølgerne og med de lave temperaturer var det ikke for at dyppe tæerne jeg ville ud til kysten, men pga. noget andet.


Olympic National Park

Olympic National Park har åbent året rundt, men med begrænset adgang om vinteren pga. sne. Vejen ind til Hoh var dog åbnet nu, men det er ikke den største attraktion (ligger 17 miles fra hovedvejen) så der var ikke mange mennesker på denne årstid – og det tidlige tidspunkt.

Vejen ind til Hoh er idyllisk med hints om hvad der venter længere inde. Der er også kig til floden og bjergene undervejs og med solen lavt på himlen denne morgen, var det en super oplevelse.

Hoh Rain Forest

Der er flere hiking stier ved Hoh. De mindre og mest populærere ligger ved visitor centeret. Der var kun en større åbent på denne tid af året – The Hall of Mosses – som jeg gik. Den er ikke så lang eller særlig anstrengende og info tavlerne sagde den kunne gåes på en time. Det tager den dog langt fra.


Det kan måske virke underligt at der kan være regnskov i det nordlige USA i et område der også får sne. De fleste kender til regnskove fra et meget varmere klima, men det der kategoriserer en regnskov er regn, og det er der rigeligt af i dette område.

Byen Forks, som ligger 12 miles nord for Hoh, får 3 meter regn om året og er den by i USA (lower 48) hvor det regner mest.

Der var ikke andre mennesker end mig til at nyde området denne morgen, så jeg gik i ro og mag og nød skovens lyde. Der er meget af det man forbinder med regnskov – bregner, mos, store træer og vådt.

Selvom det var koldt og sommeren (og foråret) ikke helt er nået her til endnu, så var det grønt og frodigt. Lige hvad den lokale Roosevelt Elk havde brug for så de gik og smæskede sig i området.

Hoh Rain Forest er en anderledes skov-oplevelse og er du på vej rundt på Olympic halvøen og har tiden, er det et stop værd. Er tiden knap, kan du med fordel vælge Quinault Rain Forest syd for Hoh (en time nord for Aberdeen).

Jeg valgte turen helt til Hoh, for at få kysten med. Mere om det i næste indlæg.

Besøg Hoh Rain Forest i Olympic National Park

Går din tur op til Olympic National Park, bør du køre hele turen rundt og besøge Hoh Rain Forest som en del af dit besøg.
Olympic National Park er åbent året rundt og det samme er Hoh Rain Forest.
Der kan dog, pga vejret, være begrænsninger i hvilke områder du kan køre til eller komme ud og opleve.
Følg derfor med på nationalparkens hjemmeside for at se hvad der er åbent når du skal besøge Olympic National Park og Hoh Rain Forest.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top