Landlig idyl, Stillehavet og Castle Rock

Efter Hoh Rain Forest var der ikke de store stop resten af dagen, men der er altid noget at stoppe efter på en roadtrip. Landlig idyl og dramatiske kyststrækninger fyldte resten af dagen.

13. april, 2016

Køer på græs – ikke på vejen

Fra Hoh Rain Forest gik turen først retur til Aberdeen og derefter sydpå mod Castle Rock, som var dagens overnatning.

På vej ud af Hoh Rain Forest ligger et lille stykke idyl med gammelt stakit, stensamlinger og køer. Det ligger ved noget af det eneste civilisation på strækningen – Peak 6 Tours & Gift Shop.

Drivtømmer på stranden

På vej op til Hoh havde jeg spottet et sted hvor der ikke var så langt ned til stranden. Der gjorde jeg stop på vejen tilbage og fandt vej ned på stranden.

Det var ikke just badevejr men de fleste kommer ikke her for at bade. De kommer for at se drivtømmeret som er skyllet ind gennem århundrede.


Der er drivtømmer på det meste af strækningen ud mod Stillehavet på disse kanter. Oppe ved byen Forks (hvor det regner meget og Twilight sagaen foregår) ligger First Beach i La Push. Den er berømt for rigtig store træstammer på stranden og et dramatisk klippelandskab langs kysten.

Fra stranden gik turen samme vej tilbage til Aberdeen.
Derfra begyndte jeg min tur syd på.

Vulkanen Mount St. Helens

Jeg havde sat Castle Rock, WA som mål for dagen.

Kort inden ligger vejen ind til vulkanen Mount St. Helens. Her ville jeg have været inde til et lille gensyn, men området åbnede først i maj måned.

Målet var at se vulkanen denne gang. Sidst jeg var forbi Mt. St. Helens kunne jeg ikke se vulkanen pga. tåge.

Det var muligt at komme ind til besøgscenteret, der ligger 76 km fra vulkanen. Her fra kunne jeg se, at toppen var dækket af tåge, så selvom området havde været åbent, havde der ikke været mere at se end sidst.

Istedet brugte jeg tiden på at kigge nærmere på byen jeg boede i.

Castle Rock, WA

Jeg boede billigt ved motorvejsafkørslen og gik de 1.6 km ind til byen. Jep, gik. Ikke noget man normalt gør i USA, men der var fodgængerovergange og fortove i denne by og sågar ved motorvejsafkørslen.

Byen havde ikke det vilde at byde på, men der var et supermarked hvor jeg provianterede lidt.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top