Landlig idyl, Stillehavet og Castle Rock

Efter Hoh Rain Forest var der ikke de store stop resten af dagen, men der er altid noget at stoppe efter på en roadtrip. Landlig idyl og dramatiske kyststrækninger fyldte resten af dagen.

13. april, 2016

Køer på græs – ikke på vejen

Fra Hoh Rain Forest gik turen først retur til Aberdeen og derefter sydpå mod Castle Rock, som var dagens overnatning.

På vej ud af Hoh Rain Forest ligger et lille stykke idyl med gammelt stakit, stensamlinger og køer. Det ligger ved noget af det eneste civilisation på strækningen – Peak 6 Tours & Gift Shop.

Drivtømmer på stranden

På vej op til Hoh havde jeg spottet et sted hvor der ikke var så langt ned til stranden. Der gjorde jeg stop på vejen tilbage og fandt vej ned på stranden.

Det var ikke just badevejr men de fleste kommer ikke her for at bade. De kommer for at se drivtømmeret som er skyllet ind gennem århundrede.


Der er drivtømmer på det meste af strækningen ud mod Stillehavet på disse kanter. Oppe ved byen Forks (hvor det regner meget og Twilight sagaen foregår) ligger First Beach i La Push. Den er berømt for rigtig store træstammer på stranden og et dramatisk klippelandskab langs kysten.

Fra stranden gik turen samme vej tilbage til Aberdeen.
Derfra begyndte jeg min tur syd på.

Vulkanen Mount St. Helens

Jeg havde sat Castle Rock, WA som mål for dagen.

Kort inden ligger vejen ind til vulkanen Mount St. Helens. Her ville jeg have været inde til et lille gensyn, men området åbnede først i maj måned.

Målet var at se vulkanen denne gang. Sidst jeg var forbi Mt. St. Helens kunne jeg ikke se vulkanen pga. tåge.

Det var muligt at komme ind til besøgscenteret, der ligger 76 km fra vulkanen. Her fra kunne jeg se, at toppen var dækket af tåge, så selvom området havde været åbent, havde der ikke været mere at se end sidst.

Istedet brugte jeg tiden på at kigge nærmere på byen jeg boede i.

Castle Rock, WA

Jeg boede billigt ved motorvejsafkørslen og gik de 1.6 km ind til byen. Jep, gik. Ikke noget man normalt gør i USA, men der var fodgængerovergange og fortove i denne by og sågar ved motorvejsafkørslen.

Byen havde ikke det vilde at byde på, men der var et supermarked hvor jeg provianterede lidt.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Dry Falls State Park og vinsmagning i Yakima

Strækningen fra Grand Coulee Dam ned til Yakima gemmer på noget af det bedste natur i staten Washington. Dramatiske kløfter, storslåede floder og søer venter på de små veje og Interstates.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada