Pittsburgh incline railway

Den bedste udsigt til Pittsburgh finder du fra toppen af South Shore, som du nemt kommer op til via de to incline railways.

23. sep, 2016

Et bjerg midt i Pittsburgh

South Shore i Pittsburgh er ikke kun det mest populære område at bo i, det er også det der skiller sig mest ud i byens geografi.

Fra Monongahela River går skrænterne næsten 120 meter lodret op.
Byen stopper dog ikke der. Langt fra.

I-376, Liberty Tunnel og undergrundsbanen kører lige igennem med en tunnel og du kan komme til tops med de historiske Monongahela og Duquesne Incline.

Det var min destination denne morgen, hvor jeg startede downtown med at tage undergrundsbanen til Station Square og tog Monongahela Incline til toppen.

Bedste udsigt i Pittsburgh

Så snart du står på toppen, ved du hvorfor det er et populært område. Udsigten er utrolig.
Heroppe fra er det også muligt at se nogle af de mange broer der forbinder Pittsburgh.

I det kuperede område af byen, havde jeg udset en lille diner til lidt morgenmad.

Tilbage langs skrænten, er udsigten den dominerende attraktion, men enkelte huse og en kirke er også værd at se nærmere på.

Jeg gik turen mellem de to incline stationer. Der er åbent og udsyn det meste af vejen, men med mellemrum er der huse helt ud til skrænten. Der ligger også et par restauranter, hvor du får byens bedste udsigt.

Historiske incline railways

Duquesne Incline er den anden station. Den er fra 1877 og har flere rum med udstillinger der fortæller historien om incline og byen.

Det er gratis at gå ind og se udstillingen.

Duquesne Incline er ikke kun en attraktion. Den og Monongahela er en del af det offentlige transportsystem i Pittsburgh. En tur (op eller ned) koster 1.75$ – 3.50 for en retur.

Det er et cash-only system, så du kan ikke benytte kreditkort og der er ikke altid personale til at veksle, så en god idé at have mønter med.

Jeg tog turen ned igen og gik tilbage til downtown på Three Rivers Heritage Trail, som ender i parken ved springvandt, som jeg havde besøgt dagen før.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top