Indenrigsfly fra Chicago til Atlanta

Indenrigsfly i USA er ikke anderledes end i Europa. Billetterne kan være billige men bagagen er måske ikke inkluderet.

21 marts, 2018

Indenrigsfly og tilkøb af bagage

Efter et par dage med arbejde i Chicago, kunne min roadtrip endelig komme igang. Jeg skulle dog ikke starte min rute i Chicago, men derimod i Atlanta. Derfor fløj jeg fra Chicago ned til Atlanta med indenrigsfly.

Tjek ind, bagage drop og sikkerhedskontrollen tog ingen tid denne dag. Bemærk at tiden til disse ting kan varierer henover året og i løbet af dagen. Tag derfor i lufthavnen i god tid, så du ikke risikerer din tur går i vasken.

Når du køber en indenrigsbillet til en rute i USA skal du være opmærksom på, hvad der er inkluderet.

Når du eksempelvis køber den billigste flybillet fra København til Rom, så er det ikke sikkert der er bagage inkluderet. Det skal du tilkøbe.

Det samme gør sig gældende for indenrigsbilletter i USA. Her kan en billet se billig ud, men det er ikke sikkert bagage er inkluderet.

Jeg fløj med United på turen ned til Atlanta. Min billet havde ikke bagage inkluderet, men jeg kunne tilføje det for 25$ ved tjek ind. Denne pris kan varierer fra selskab til selskab.

Indenrigsfly fra Chicago lufthavn

Jeg fløj fra Chicago midt på aftenen på en onsdag i marts. Jeg ved ikke om det var tidspunktet, men der var ikke proppet hvilket betød en stressfri tur ned til Atlanta.

Ligesom bagagen ikke nødvendigvis er inkluderet, så er der heller ikke et måltid inkluderet på en kort tur i USA. Det samme gælder iøvrigt også i Europa. Så er du sulten, skal du selv købe noget inden afgang og tage med. Ofte er der dog en snack og lidt at drikke inkluderet på de fleste flyvninger.

Overnatning inden lejebil afhentes

Flyveturen fra Chicago til Atlanta er på to timer. Geografisk flyver du ind i en anden tidszone, hvorfor jeg skulle stille mit ur en time tilbage ved landing. Det betød klokken var tæt ved midnat da jeg landede i Atlanta.

Hvis du ankommer med indenrigsfly til Atlanta, kan du tage Sky Train ud til biludlejningscenteret. Ved stoppe før ligger der flere overnatningsmuligheder.

Da jeg ikke ville køre så sent, havde jeg booket et hotel her og ville så hente min lejebil den næste morgen.

Flybilletten til USA og Canada

At købe billet til din flyvetur til USA eller Canada virker måske som en stor mundfuld, men det er det ikke. At købe en billet til USA eller Canada er ikke anderledes end enhver anden flybillet. Største forskel er tiden til mellemlanding og til Immigration.
Her kan du læse flere detaljer om flybilletten til din roadtrip herunder navnet på din billet, APIS mm.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top