Niagara Falls Observation Tower

Observation Tower, hvor Maid of the Mist starter, giver et unikt view til de mange vandfald ved Niagara Falls. Det er billigt og værd at nyde udsigten der.

2 okt, 2018

Udsigtsplatform med billige kig til Niagara Falls

Samme sted som Maid of the Mist afgår fra, står et højt blå-grønligt tårn som har to formål: Det er adgangsvej ned til floden og Maid of the Mist og så er det et observationstårn med endnu en vinkel til at se på vandfaldene fra.

Vejret var ikke godt, med regn og dårlig sigtbarhed. Det blev kun værre jo tættere på faldene vi kom, så turen med Maid of the Mist blev droppet for ikke at skulle starte dagen gennemblødt. Jeg har været med Hornblower fra den Canadiske side to gange tidligere og vil anbefale en tur på den ene eller anden side hvis du kommer forbi.

I stedet for Maid of the Mist brugte vi lidt tid ved Observation Tower. Det koster 1.25$ (pris i 2021) at komme ud på udkigsplatformen fra April til November og selv på en halvdårlig dag som denne var det givet godt ud. Der er et godt kig til de to vandfald og har du ellers været på Goat Island og krydset Rainbow Bridge til den canadiske side, så har du set vandfaldene fra alle tænklige vinkler.

En ting jeg bemærkede fra observation tower var, hvordan turen med Maid of the Mist foregår. Udlevering af poncho og selve sejlturen er den samme som jeg har prøvet med Hornblower i Canada. Anderledes er dog, at efter turen med Maid of the Mist, kan du gå op ad nogle trapper tættere på American Fall og få lidt dis fra det ene Niagara Fall den vej.

Ikke lige så tæt på som du kommer med Cave of the Winds på Goat Island, men alligevel en fin oplevelse at tage med oven på din sejltur.

Maid of the Mist og Observation Tower ligger i Niagara Falls State Park og har også en sti der bringer dig lidt nærmere kanten på American Fall. Igen er Goat Island oplevelsen lidt bedre og det bliver ikke bedre end den oplevelse du får på Luna Island, hvor du står mellem to vandfald.

Besøg Observation Tower ved Niagara Falls

Her kan du holde dig opdateret med adgang, åbningstider og priser ved Niagara Falls Observation Tower og Mand of the Mist.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Wells Gray Provincial Park

Der var vandfald fra morgenstunden og frokost i det fri i Wells Gray Provincial Park. Kamloops til Jasper synes øde, men der er masser af naturoplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada