Hemmingways hus i Key West

Ernest Hemmingway formåede at sætte kraftige spor i Key West, på trods af et kort ophold. Hemmingways hus er et besøg værd – også selvom du ikke kender hans værker.

26 dec, 2018

Hemmingway Home

Det hus Ernest Hemmingway kaldte sit hjem i en årrække i Key West, er et populært stop i Key West.

Om nogen var Ernest Hemmingway Key West bysbarn. Harry S. Truman fylder også lidt men Ernest var mere i tråd men den afslappede og løsslupne mentalitet som Key West er stolt af i dag.

Ernest Hemmingway bosatte sig i Key West i 1931 med sin kone Pauline Pfeiffer. Ernest Hemmingway boede i huset indtil 1939, men var ejet af Hemmingway frem til hans død i 1961.

Guidet tour af Hemmingways hus

Når du har betalt entre (bemærk, de kun modtage kontanter) kan du opleve hus og grunden på to måder: enten gå rundt på egen hånd og læse forskellige informationer eller følge med en guide rundt og få det hele fortalt.

Jeg var rundt med guide og lærte en masse om Ernest Hemmingway jeg ikke vidste – eller i hvert fald havde glemt siden jeg besøgte Hemmingway House i 2006.

I et baghus havde Ernest lavet et skrivestudie. Her skrev han i løbet af 8 år, mere end 50% af sine bøger. Mens Ernest Hemmingway boede i Key West skrev han bl.a. The Snows of Kilimanjaro og To have and have not.

Hemmingway drak mere end godt var, og Sloppy Joe’s Bar i Key West var hans favoritbar. Han startede med at komme på Sloppy Joe’s da den lå på sin tidligere lokation og flyttede med til den nuværende.

Hemmingways katte

Katte spiller en lill rolle i en tour af Hemmingways Home. Hvad der startede med en kat i 1930’erne, er i dag 56 katte der er stammer fra den oprindelige Snow Ball (or so the story goes). Specielt ved flere af kattene er, at de har en ekstra tå.

Hemmingway og James Bond

Vores guide nåede også at runde James Bond på vores tour. Noget af filmen License to Kill, med Timothy Dalton, er optaget i Key West, og en berømt scene foregår på første sal af huset, inklusiv en reference til et af Hemmingways værker, A Farewell to Arms.

Besøg Ernest Hemmingways hus i Key West

Ernest Hemmingway Home er en populær attraktion i Key West. I højsæsonen, skal du komme tidligt for at undgå den værste kø. Denne dag var der ingen kø kl 9:15, men en lille time senere var der allerede en kø udenfor.

Hemmingways hus er åbent året rundt, med forbehold for events og andet. Hold dig opdateret her.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Mardi Gras og Carnival Museum i Mobile

Mardi Gras i USA startede i Mobile. Det er stadig en begivenhed men den i New Orleans er større og vildere. Vil du opleve Mardi Gras med børn, er Mobile et bedre valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada