USAs sydligste punkt i Key West

Et af de mest kendte motiver i Key West er den røde og sorte betonbøje ved Southernmost Point. Kom tidligt, hvis du vil undgå den lange kø for at få et billede.

26 dec, 2018

Tidligt op i Key West

De første par dage på en roadtrip, har jeg ikke brug for et vækkeur. Min jetlag skal nok sørge for, at jeg kommer tidligt op. Selvom jeg havde holdt ud til lidt over 22 dagen før, så var jeg piv vågen kl 5.

Skulle jeg have været afsted i nogle timer i bil mod de første oplevelser, havde det været super, sådan at udnytte tiden optimalt.

Men jeg skulle ingen steder denne dag. Blot ud og opleve mere af Key West. Og da solen først stod op lidt over 7, var der ikke så meget at lave indtil da.

The Southernmost Point

For at få mest muligt ud af dagen, sprang vi morgenmaden over på hotellet. Fandt i stedet et morgenmadssted tæt ved dagens første stop – The Southernmost Point.

The Southernmost Point er en betegnelse med modifikationer. Nogle af øerne i The Keys ligger længere mod syd, men der kan du ikke komme ud.
The Southernmost Point, hvor du tager billeder, er end ikke det mest sydlige punkt i byen Key West. Da byen og øen er blevet udvidet gennem tiden, er det punkt rykket.

Men det kendte The Southernmost Point placering ligger fint den dag i dag og ikke mindst den store cement bøje, der kom til i 1983.

Der dannes hurtig en kø til at tage et billede alene med bøjen. Den var 20 personer i kø lang lidt før kl 9. Og den var vokset til flere end 50 efter kl 9.

Tæt ved ligger Southernmost Cafe. Her serverede de morgenmad mig kig ud over havet. Ikke dårlige omgivelser at spise en Key West Benedict med tilhørende ananasjuice.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada