Truman Little White House i Key West

Little White House i Key West er blevet til som følge af en lægeordineret tag-den-med-ro recept til Harry S. Truman.

26 dec, 2018

Lægen sendte præsidenten ud af DC

Næst efter Hemmingway, så har en anden kendt person efterladt et stort eftermæle og indtryk på Key West, Præsident Harry S. Truman.

Efter Roosevelt gik bort i slutningen af Anden Verdenskrig, overtog Vicepræsident Harry S. Truman ebeddet.
Efter to travle år med storpolitik fik Harry besked af sin læge, at geare lidt ned og komme væk fra DC. I 1947 gjorde han netop det, og tog på en arbejdsferie i Key West.

Flådebasen i Key West tilbød ham et sted at bo, og da det lå langt fra DC, havde sikkerheden indbygget og der var godt vejr, var det et oplagt valg.

Den hvide bygning det hele foregik i har fået kælenavnet Little White House og det er det hus du kan komme på en guidet tour i.

Et område passende til en præsident

Little White House ligger i området Truman Annex. Et attraktivt og dyrt beboelseskvarter i Key West, der tidligere var en del af flådebasen. Husene ved Truman Little White House starter ved 3 millioner dollars.

Da Harry S. Truman første gange var i Key West, var huset han boede i waterfront property og der var vand lige uden for døren.

Siden da er der sket meget og havbund fra udgravning af skibsrender er brugt til at udbygge øen Key West og bl.a flådebasen.

Guidet tour af Little White House

Turen inde i huset kan kun ske på en guidet tour. Og så må der ikke tages billeder. Guiden fortæller om hvordan et typisk ophold på stedet foregik. Det var ikke ferie, men arbejde i afslappede omgivelser med en anden rytme end i DC.
Da Truman vandt valget i 1948, blev huset i Key West moderniseret og står i dag som den gang.

Turen rundt i huset er på 30-45 minutter og vil være interessant for de fleste – også selvom man måske ikke ved hvem Harry S. Truman er. Turen giver et indblik i i livet som præsident på den tid, og hvordan det gik godt i spænd med den afslappede livsstil i Key West.

Der er et lille museum tilknyttet huset som er gratis at besøge, samt en lille gift shop. Billederne stammer fra museet.

Besøg Truman Little White House

Som med flere attraktioner I Key West, så er Truman Little White House åbent året rundt. Endda også på helligdage. Selvom der nok er åben når du kigger forbi, kan du tjekke billetpriser og andet på deres hjemmeside.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada