Trolley tour i Key West

Key West er mere end Duval Street og Sloppy Joes. Tag en guidet trolley tour og lær om Key Wests historie samt op og nedture.

26 dec, 2018

Oplev Key West med guide

For rigtig at forstå Key West, bør du se nærmere på øen og dens historie. Det kan du gøre på flere måder – gå, cykle, køre rundt på egen hånd mm. Jeg vil anbefale en guide oveni.

Det kan du få på en af de guidede ture der kører dig rundt på øen. Jeg har tidligere været med Conch Train Tours, som holder sig downtown. I stedet valgte jeg en Old Town Trolley Tour denne gang. Den kører lidt længere væk fra downtown og viser dig mere af øen og Key West.

Turen rundt tager 1,5 time og du får et hav af informationer undervejs. Guiden dækker historien, begivenheder, bygninger og endda vejret på turen.

Key West ældste dit og dat udpeges flittigt på turen og følges flere steder op med fortællinger om ting der skete, indeholdende personer der var med til at sætte sit præg på Key West såsom William J. Curry, Henry Flagler m.fl.

Key West reddet af turister

Key West var USA’s rigeste by i en årrække, men har efterfølgende også være USA’s fattigste by.

Det var turisme der reddede byen da den havde det hårdest og det den har levet højt på lige siden.

Turen gik bl.a. forbi Hemmingways hus, hvor køen nu var endnu længere.

Samt Southernmost Point hvor køen også var vokset og der var så mange udenfor køen, at selv fra en høj tour bus var det umuligt at få et godt billede af den berømte bøje.

En guidet tour til at få overblikket

Jeg har benyttet en guidet bus tour rundt i mange byer på mine roadtrips og anbefaler det som en god start på et ophold i en by.
Jeg startede ikke mit ophold i Key West med en tour, da jeg har været der før, men i andre byer har jeg gjort netop det.
Efter en tour har du en bedre idé om hvor ting er i forhold til hinanden, hvor du vil starte din egen tur rundt i byen og du spottede måske noget du ikke havde været opmærksom på i dine forberedelser til besøget.

Tag på guidet tour i Key West

Der er tours året rundt, men tidsplanen kan varierer. Tjek deres hjemmeside for tider, muligheder og priser.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Craft Breweries i Asheville

Craft Breweries, Brew Pubs eller bryggerier. Asheville har en masse med hver deres personlighed. Arkitektonisk udforskning og gode øl i Asheville.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada