Bilfærgen ud af Galveston

Med en bilfærge fra Galveston, kunne jeg starte min roadtrip med lidt bedre udsigt langs kysten end tilbage mod Houston og trafik.

14. april, 2019

Bilfærge i blæsevejr

Fra Galveston gik turen nord på, til byen Jefferson i Eastern Texas. Da Galveston ligger på en ø, er der to muligheder for at komme videre. Enten tilbage mod Houston og risikoen for en masse trafik eller med en færge på tværs til Goat Island og meget mindre trafik.

Jeg valgte færgen. Bilfærgerne sejler i pendulfart mellem Galveston og Goat Island. Afhængig af sæson og tid på dagen, er der flere færger i gang. Turen på tværs tager ca. 20 minutter og er gratis. Det kræver ikke reservation eller andet. Her kan du følge med i driften.

På den korte overfart kan du nå at komme ud af bilen og nyde udsigten. Denne dag blæste det gevaldigt og vandet sprøjtede ind over bilerne.

Huse på stylter

På den anden side af overfarten, går det lige ud i 45 km langs vandet. Der er ikke public access til stranden mange steder, da det meste er private grunde med beach houses. De er alle bygget på stylter og ser sjove ud i landskabet, med de tynde ben, der holder husene oppe. Men det er nødvendigt på disse kanter. Der er oversvømmelser langs kysten i kraftigt vejr. I dag blæste det blot en hel del, hvilket ikke gjorde et stop særlig indbydende.

Proviantering i Walmart

Jeg drejede fra Goat Island og kørte ind i landet. Første egentlige stop var en Walmart ved Beaumont, hvor jeg kunne provianterer. Der blev købt en køletaske og masser af drikkevarer. Temperaturen var omkring de 30 og der blev ekstra varmt i bilen i den kraftige sol. Da jeg skulle ned til Big Bend området (ørken) var det rart med ekstra vand, hvis uheldet var ude.

Derudover blev der shoppet nogle af de laster som jeg deler med flere andre roadtrippere. I mit tilfælde Pringles med Honey Mustard – og så fandt jeg en lille pose af den nye m&m med Hazelnut Spread.

Her kan du se hvad andre roadtrippere sætter pris på i løbet af deres roadtrip.

Se ruten i beskrivelsen ovenfor

Her kan du se ruten jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra Galveston med bilfærge på tværs til Goat Island. Herfra langs kysten og endelig ind i landet til Walmart i Beaumont.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Gennem ørkenen syd for Lake Havasu

Lake Havasu til San Diego bragte mig forbi Parker Dam, gennem ørkenen og øde jernbanespor. Jeg kom også forbi et hegn med sko og en grøn oase i ørkenen.

Memphis BBQ burger, Carl´s Jr.

Jeg favner jeg bredt når roadtrip-oplevelsen skal leves ud. En af tingene er at prøve den lokale mad – og jeg er ikke for fin til fastfood kæder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada