Feedback

Jeg vil gerne høre, om denne hjemmeside har været nyttig i forbindelse med din roadtrip.

Masser af information

Der er meget information her på siden og ikke alt er lige nemt at komme til / finde frem til. Jeg får spørgsmål om stort set alt og hjælper rigtig mange på vej inden de tager på roadtrip.

Jeg er i gang med flere tiltag for at gøre al den information nemmere tilgængelig. I den process vil jeg gerne vide hvilken information der er mest vigtig når du tager på roadtrip og hvad jeg evt. kan gøre bedre.

Ris og ros

Jeg vil gerne gøre siden bedre og vil sætte stor pris på, at du deler ris og ros med mig via formularen nedenfor.

Feedback formular

Det jeg gerne vil vide er, hvilken information der hjalp dig med din planlægning og undervejs på din tur?
Og nu hvor du er kommet hjem, hvilken information ville du gerne ville have kendt til før og under din roadtrip?

Du behøver ikke skrive en lang roman. Langt hen ad vejen er stikord rigeligt.

Ex.
Ting jeg var glad for at kende til på forhånd…
Billeje, ESTA, budgettet, seværdigheder etc.

Hvis det er mere specifikt, må du gerne sætte lidt ord på.
Ex.
Vi var 5 personer afsted og var glad for at kende til bilstørrelser og bagageplads.

Feedback formular

  • Jeg vil gerne vide hvilken information du havde glæde af at vide under din planlægning af turen og undervejs på din roadtrip.
  • Hvilken information ville du gerne have kendt til inden du tog afsted på roadtrip? Hvis du ikke har noget at tilføje, skal du blot skrive 'ikke noget'.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top