De billigste overnatninger på en roadtrip

I 2016 ville jeg bo billigt og vise kvaliteten på en roadtrip. Vise hvad du får for pengene. Målet var ikke at overnatte billigst, men bedste placering til billigeste pris.

Fokus på fem overnatninger

På min roadtrip i april 2016, kørte jeg bl.a fra Seattle ned til San Diego.
Jeg havde fem overnatninger på denne strækning og undervejs tog jeg note af hvordan de forskellige steder var og hvad de enkelte overnatninger kostede.

Booket på forhånd og undervejs

Jeg kendte nogenlunde min rute på forhånd, men havde kun booket to af mine overnatninger på forhånd.
Den føste overnatning efter ankomst med flyet til Seattle og overnatningen dagen efter.
De resterende bookede jeg undervejs, når jeg havde en bedre idé om, hvor jeg ville hen og hvor langt jeg gad køre.

Overnattede billigt, men ikke billigst

Målet med disse fem overnatninger var ikke at gøre det så billigt som overhovedet muligt, men derimod vælge den billigste mulighed der hvor jeg besluttede mig for at overnatte.

Jeg kunne godt have overnattet billigere nogle af stederne, hvis jeg havde valgt at bo “skævt” i forhold til min planlagte rute.

Eneste “spilleregel” jeg havde, var at booke gennem hotels.com. Det gør jeg med alle mine overnatninger, da jeg opsamler kredit og får en gratis overnatning for hver ti jeg har. Det fungerer for mig og på en tur som denne, hvor jeg var afsted i 19 nætter, optjente jeg knap to gratis nætter.

En seng eller to

Jeg havde også bevidst valgt værelser med en seng, hvor normen på de fleste værelser i USA er, at der er to senge. Enten Queen eller King.

Skal i to par på tur og vil spare penge, kan i godt bo på et værelse med to Queens.

Skal i fire venner på tur, skal i have King senge, hvis i ikke vil ligge i ske med hinanden.

Prøv noget nyt og spar penge

Ved at vælge de billigste tvang jeg også mig selv til at prøve kædermoteller (og individuelle) jeg ikke kendte til.

Gennem årene er jeg desværre faldet i samme grøft som mange, nemlig kun at vælge det man kender til. Det kan ende med at koste dig mange penge på en tur og som du kan se er kvaliteten langt hen ad vejen den samme.

Overnatning i Aberdeen, WA

Efter ankomst til Seattle, kørte jeg lidt længere væk fra byen/lufthavnen end ellers. Valget faldt på Aberdeen, WA hvorfra jeg havde nogenlunde adgang til den oplevelse jeg kørte efter – Hoh Rainforest i Olympic National Park.

GuestHouse Inn & Suites – 408 kr, inkl morgenmad.

Find overnatninger i Aberdeen, WA.

Overnatning i Castle Rock, WA

Selvom jeg boede ved en motorvejsafkørsel var det den dyreste overnatning på denne strækning.

Jeg havde brugt noget tid hjemmefra for at finde denne overnatning, da der ikke var mange at vælge mellem i området (meget var lukket da det var uden for sæson) og billigere alternativer lå meget langt væk – enten i forkert retning, eller det ville have gjort min dag alt for lang.

Timberland Inn & Suites – 573 kr, uden morgenmad.

Find overnatninger i Castle Rock, WA.

Overnatning i Grants Pass, OR

Denne overnatning blev først booket to dage i forvejen.

Jeg skulle ikke noget i byen, så den blev valgt fordi den lå hvor det passede med en overnatning efter en dag med bl.a hike ved Multnomah Falls (https://www.facebook.com/roadtripiusa/posts/10154275396016996) og en jævn lang dag på vejen.

Jeg havde ikke orienteret mig om så meget inden jeg kom til byen og overnatningen lå midt mellem downtown og de “ydre fastfood” kæder, men ikke dårligt.

Sunsets Inn – 425 kr, inkl morgenmad.

Find overnatninger i Grants Pass, OR.

Overnatning i Santa Rosa, CA

Denne overnatning blev booket dagen før, da jeg besluttede mig for at køre via Napa og St. Helena ud mod kysten nord for San Francisco.

Jeg kunne hurtigt se, at det var for dyrt at bo i St. Helena, så i den retning jeg skulle, fandt jeg Santa Rosa som havde overnatning som var billigt.

Motel 6 – 557 kr., uden morgenmad.

Find overnatninger i Santa Rosa, CA.

Overnatning i Buttonwillow, CA

Min sidst overnatning inden San Diego blev også booket dagen før.

Jeg havde planlagt at spise morgenmad i Solvang søndag morgen, men det ville blive en for lang dag at køre det sidste stykke ind til byen allerede lørdag (og for dyrt mht. overnatning).

Derfor valgte jeg at overnatte ved den motorvejafkøsel jeg alligevel skulle af på og valget faldt på Econo Lodge.

Econo Lodge Inn & Suites – 256 kr., inkl. morgenmad.

Find overnatninger i Buttonwillow, CA.

Morgenmad inkluderet

De steder der var morgenmad inkluderet, var det ca. denne standard.

De fleste af jer der har været på roadtrip før kender til udbuddet. Typisk nogle morgenmadsprodukter samt yoghurt.

Brød – bagel, toast – der kan ristes m. cream cheese og jam/honey, samt kaffe, the og juice.
Ofte finder du også lidt frugt.

Hvad koster en overnatning?

Den samlede pris for mine fem overnatninger ned af vestkysten endte på 2215 kr.
Den gennemsnitlige pris pr. overnatning var 443 kr.
Dette er en fornuftig gennemsnitspris for en overnatning på en roadtrip.

På en længere roadtrip, med ophold i større byer, er mit mål ikke at bruge mere end 100$ i gennemsnit for en overnatning.

Selvom prisen ovenfor kan virke billig, kan du ikke blot gange den med antal dage du skal afsted. Jeg var på vej til San Diego, hvor jeg brugte mere end 443 kr. pr. overnatning. Og også mere end de 100$ jeg går efter på en længere roadtrip.

Men sammen med en række billige overnatninger på resten af turen, betød de dyrere overnatninger i San Diego ikke så meget i det samlede regnskab.

Hvor og hvornår skal du bestille overnatning på forhånd?

Der er ikke faste regler for, hvornår du skal booke overnatninger – eller hvor mange. Hvordan jeg gør det afhænger meget af typen af tur jeg skal på og hvor. Hvordan du har lyst til at gøre, afhænger også af, hvad du foretrækker.
Jeg har dog et par tommelfingerregler for hvor det giver god mening at bestille overnatninger på forhånd samt hvornår det vil være en god idé at booke på forhånd.
Her kan du finde en masse informationer om overnatninger generelt og hvor jeg anbefaler du bestiller din overnatning på forhånd.

Hvad koster overnatninger generelt?

Her kan du se flere detaljer om en række overnatninger jeg havde på en tre ugers tur i 2013.

Hvor meget koster en roadtrip?

Her kan du se hvor meget overnatning udgør i det samlede budget og hvordan du selv kan være med til at holde prisen nede på nogle af de faste udgifter.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top