Rio Grande – Roadtrip 2010Rio Grande – Roadtrip 2010, originally uploaded by renefred1.

En lille times kørsel uden for Del Rio løber Pesco River ud i Rio Grande. Det er mit første møde med den natur som turen er planlagt efter.
Dagens etape går til Marathon og jeg sidder lige nu i Sanderson og holder frokost. Strækningen kort indtil videre er blevet mere og mere øde med du par byer på vejen, men ingen med over 100 indbyggere. Sanderson ser stor ud på papiret, men det er også en art spøgelsesby. Mange af byens butikker er for længst lukket og omkring 65 % af husene står bare og forfalder. Den store Philips 66 tankstation er det eneste rigtige liv i byen og er også hvor jeg sidder nu. Den klarer sig fint en dag som i dag hvor alt i 100 km omkreds er lukket pga påske søndag, men det fine ydre snyder. Det er en skift gammel station noget man altid kan aflæse på toiletternes tilstand. Hverken de eller den friture-fastfood biks de har var gået i dk.

Turen i dag er ikke så lang og herude i ingenting er hastighedsgrænsen 75 miles for biler og 70 for trucks. Så man kommer derudaf.
Jeg er helt nede ved den mexikanske grænse og der er masser af border patrols som patruljere. Har også oplevet et immigration check point, hvor alle biler stoppes og undersøges med hunde for både illegale indvandre og stoffer.

Om en lille time ankommer jeg til Gage Hotel i Marathon. Et resort agtigt sted hvor jeg bare skal slappe af indtil i morgen (25 i skyggen og en mild brise), hvor turen går ind i Big Bend National Park.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top