Rio Grande – Roadtrip 2010Rio Grande – Roadtrip 2010, originally uploaded by renefred1.

En lille times kørsel uden for Del Rio løber Pesco River ud i Rio Grande. Det er mit første møde med den natur som turen er planlagt efter.
Dagens etape går til Marathon og jeg sidder lige nu i Sanderson og holder frokost. Strækningen kort indtil videre er blevet mere og mere øde med du par byer på vejen, men ingen med over 100 indbyggere. Sanderson ser stor ud på papiret, men det er også en art spøgelsesby. Mange af byens butikker er for længst lukket og omkring 65 % af husene står bare og forfalder. Den store Philips 66 tankstation er det eneste rigtige liv i byen og er også hvor jeg sidder nu. Den klarer sig fint en dag som i dag hvor alt i 100 km omkreds er lukket pga påske søndag, men det fine ydre snyder. Det er en skift gammel station noget man altid kan aflæse på toiletternes tilstand. Hverken de eller den friture-fastfood biks de har var gået i dk.

Turen i dag er ikke så lang og herude i ingenting er hastighedsgrænsen 75 miles for biler og 70 for trucks. Så man kommer derudaf.
Jeg er helt nede ved den mexikanske grænse og der er masser af border patrols som patruljere. Har også oplevet et immigration check point, hvor alle biler stoppes og undersøges med hunde for både illegale indvandre og stoffer.

Om en lille time ankommer jeg til Gage Hotel i Marathon. Et resort agtigt sted hvor jeg bare skal slappe af indtil i morgen (25 i skyggen og en mild brise), hvor turen går ind i Big Bend National Park.

Andre roadtrip oplevelser:

Terlingua Ghost Town i Texas

Mit stop i Terlingua Ghost Town bød på aftensmad i en spøgelsesby, afslappet forhold til toiletskyl og mødet med min første klapperslange.

Surfing på Venice Beach

Surfs up, dude! En en prøvetime med surfing er næsten et must når du er i Californien. Jeg prøvede kræfter med bølgerne på et surfbræt i Venice Beach.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada