Saml ikke blaffere op!

Naaede lige at fange et billede af et skilt jeg saa paa vejen (se nedenfor). Selvom jeg ikke laengere er er hvor billedet blev taget, saa gaelder reglen stadig, at man ikke skal samle blaffere op. Jeg er nemlig naaet ned til den mexikanske graense og bevaeger mig i dag vest paa langs graensen.
Jeg er lige nu i Del Rio (33000+ indbyggere). Det bliver den stoerste by fra nu af og frem til den 8. April. Regner med byerne paa vejen vil ligge omkring tusind eller under. Landskabet vil ogsaa aendre sig fra relativ groen og frodig vegetation til mere praerie og oerken. Temperaturen var omkrin 28 i skyggen i gaar og kommer nok op paa 35 om et par dage.

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada