San Antonio er sagen

San Antonio er alt det jeg havde håbet på Houston var og mere til. San Antonio er virkelig fed og fortjener mere end den ene nat jeg tilbringer.

houston_san_antonio-2

Jeg bor super centralt på The Menger Hotel (google det). Lige ved The Alamo (var jeg ikke klar over da jeg bookede, men Alamo er en Big Deal her i byen). Har gå-afstand til alt. Indrømmet, det er lidt vel turistet noget af det byen har at byde på, men den har så meget andet også, specielt historie, så den er ikke så kedelig som Houston tog sig ud som.

Har lige været på en 2.5 timer segway tour af byen (hvilket stærkt anbefales og mere om det i et andet indlæg). Kom forbi Buckhorn på turen (billedet – www.buckhornmuseum.com). Texas ældste saloon, og der sidder jeg lige nu og føjer til listen af Texas øl som skal smages på denne tur. Alamo Ale og Shiner Bock og Brewhouse Brown Ale er foreløbelig røget indenbords. Bartenderen er alletiders og deler glædeligt ud af sit syn på bl.a øl og entrépriser mm. Hyggeligt sted som fortjener et besøg.

Der ligger også en Fogo de Chao tæt ved hotellet (mit absolut yndlings kød palads i usa) men gider ikke fylde kroppen med protein i dag. Har mere lyst til nogle lette snacks og lokale øl. Skal være klar til at stå i kø i en Apple butik i morgen for at få fingre i en iPad.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

1 Enlightened Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. Peter Bang says:

    Igen stor ros for din side. SUPER side med masser af info 🙂

    PS. Jeg har lige booket The Menger Hotel til 19 marts 2016. Vi glæder os

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top