San Antonio er sagen

San Antonio er alt det jeg havde håbet på Houston var og mere til. San Antonio er virkelig fed og fortjener mere end den ene nat jeg tilbringer.

houston_san_antonio-2

Jeg bor super centralt på The Menger Hotel (google det). Lige ved The Alamo (var jeg ikke klar over da jeg bookede, men Alamo er en Big Deal her i byen). Har gå-afstand til alt. Indrømmet, det er lidt vel turistet noget af det byen har at byde på, men den har så meget andet også, specielt historie, så den er ikke så kedelig som Houston tog sig ud som.

Har lige været på en 2.5 timer segway tour af byen (hvilket stærkt anbefales og mere om det i et andet indlæg). Kom forbi Buckhorn på turen (billedet – www.buckhornmuseum.com). Texas ældste saloon, og der sidder jeg lige nu og føjer til listen af Texas øl som skal smages på denne tur. Alamo Ale og Shiner Bock og Brewhouse Brown Ale er foreløbelig røget indenbords. Bartenderen er alletiders og deler glædeligt ud af sit syn på bl.a øl og entrépriser mm. Hyggeligt sted som fortjener et besøg.

Der ligger også en Fogo de Chao tæt ved hotellet (mit absolut yndlings kød palads i usa) men gider ikke fylde kroppen med protein i dag. Har mere lyst til nogle lette snacks og lokale øl. Skal være klar til at stå i kø i en Apple butik i morgen for at få fingre i en iPad.

Andre roadtrip oplevelser:

Jetski tur på Lake Tahoe

Til vores held blev vores jetski tur rykket en time til 8:30 (istedet for 7:30). Det betød solen lige havde nået at få fat, så det ikke var så køligt på vandet.

På hesteryg og med jagtgevær

Der blev både reddet hest og skudt med skarpt mod duer på mit besøg i Lajitas. Området byder på et hav af oplevelser og der er noget for enhver drengerøv.

One Comment

  1. Igen stor ros for din side. SUPER side med masser af info 🙂

    PS. Jeg har lige booket The Menger Hotel til 19 marts 2016. Vi glæder os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada