Lang tur til Houston

Det har været en lang dag, men hele turen værd.
Turen med British Airways gik ok, men on-board video entertainment virkede ikke, så jeg var glad for jeg havde fyldt min ipod op (og min bærbar).

houston_san_antonio-1

Immigration gik nemt men der var lange køer.
Ved biludlejningen gik det også nemt og hurtigt. Jeg havde bestilt en Jeep Liberty men kunne frit vælge mellem alle SUVs og valgte en Ford edge. Lidt større end den jeg havde bestilt (men ikke dyrere) og så sidder man højere. Den er yderst komfortabel og har bl.a baksensor (hvilket er super fedt på en bil af den størrelse). Det er en sel version og har en 3.5 liter V6 med 265 heste, hullet kan mærkes når man går lidt til den. Og så har den Sirius (skal blot finde ud af hvordan det virker).

Houston er en storby (4.5 mio indbyggere) og så snart jeg kom ud fra billeje garagen stod den på 8 sporede interstates og komplicerede sammenfketninger og det er lykkedes mig, på trods af min super TomTom, at dreje forkert (ikke gps skyld, men min).

Mit første stop efter hotellet var en biograf der havde premiere på The Girl With The Dragon Tatoo men fordi jeg blev lidt forsinket var der udsolgt. Det er biografen man kan se i baggrunden til højre og yderst til venstre kan man skimte lidt af Houston skyline.
Aftenen er i stedet blevet brugt på at kende området omkring hotellet (ikke noget at råbe hurra for). Faktisk skuffer Houston lidt så jeg har besluttet og for at tage direkte til San Antonio i morgen tidlig.

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada