800 km til Austin var hele turen værd

Efter min sidste oplevelse i Lajitas, cowboy action shooting, valgte jeg at køre alle 800 km op til Austin. Egentlige vill jeg bide turen over og kun have en dag i Austin og så videre til Houston for den sidste dag, men dels synes jeg ikke om Houston (og rigtig mange jeg mødte paa min tur gav mig ret) og så havde jeg hørt en masse om Austin.

Det var en lang tur, men det hele værd. Austin er en rigtig fed by med masser af liv – også downtown, hvor mange byer af denne størrelse fuldstændig dør når det er fyraften.
Austin er ikke større (downtown) til at man kan overskue den på gå-ben. Eller bedre endnu, en segway tur (segway city på 6th street). Det vil jeg anbefale man gør som noget af det første, så man ved hvor hvad sker og hvornår.

Austin er Live Music Capital of the World og det oplever man med det samme i entertainment district. Der er altid et bredt udvalg af live musik på alle tider af døgnet og så er Austin hjemsted for SXSW festivallen hvert år.

Dele af 6th street kan godt virke som Jomfru Ane gade og når det hele lukker kl 02:00, så kommer alle ud på gaden og politiet møder talstærkt op (jeg oplevede dog ingen ballade). Det var dog en oplevelse at stå mellem tusindvis af feststemte mennesker og oplevele politi på heste rydde gaderne på fredelig vis.

Austin er også State Capitol og har en capitol building. Det er altid en oplevelse at gå på opdagelse i capitol buildings – og så er det gratis. Mange steder er der gratis tours ellers kan man selv gå rundt og udforske bygningen og man kan komme rigtig langt ind i de hellige haller.

Austin er også kendt for en anden ting, nemlig flagermus. Under en af byens broer bor op imod 2 mio flagermus og fra marts til oktober forlader de alle broen omkring solnedgang og flyver samler ud for at finde føde. Det er et utroligt syn. Desværre stod jeg ikke optimalt, så jeg fik ingen billeder af den store vandring, men kunne tydeligt se det imponerende syn.

Tags: , , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top