De vildeste kager, Roadtrip i USA

Jeg er tosset med at besøge supermarkeder i usa. De første par dage bruges jeg ekstra lang tid på at gå rundt i de store supermarkeder og beundre det udvalg der er. Det er mange gange større end i Danmark. Mange af mærkerne er de samme som i Danmark, men herover er der bare flere varianter at vælge imellem. Heinz laver 57 forskellige produkter – derfor der står 57 på deres etiket – hjemme kender vi stort set kun deres ketchup, herover er der et bredt udvalg.

I de store supermarkeder som f.eks Safeway (som er store i det nordvestlige hjørne) der der også store deli og bager afdelinger. Bager afdelingerne har som oftest et crazy udvalg i kager. Typisk fødselsdagskager i forskellige former eller forestillende eks. kendte Disney figurer, men man kan få dem til at lave hvad som helst som f.eks den burger kage som jeg så.
Udvalget i skranken er ofte stort og jeg forstår ikke hvordan de kan have det udvalg, for så mange kan der da ikke være som er i markedet efter en stor special kage, og da slet ikke på en hverdag.

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada