De vildeste kager, Roadtrip i USA

Jeg er tosset med at besøge supermarkeder i usa. De første par dage bruges jeg ekstra lang tid på at gå rundt i de store supermarkeder og beundre det udvalg der er. Det er mange gange større end i Danmark. Mange af mærkerne er de samme som i Danmark, men herover er der bare flere varianter at vælge imellem. Heinz laver 57 forskellige produkter – derfor der står 57 på deres etiket – hjemme kender vi stort set kun deres ketchup, herover er der et bredt udvalg.

I de store supermarkeder som f.eks Safeway (som er store i det nordvestlige hjørne) der der også store deli og bager afdelinger. Bager afdelingerne har som oftest et crazy udvalg i kager. Typisk fødselsdagskager i forskellige former eller forestillende eks. kendte Disney figurer, men man kan få dem til at lave hvad som helst som f.eks den burger kage som jeg så.
Udvalget i skranken er ofte stort og jeg forstår ikke hvordan de kan have det udvalg, for så mange kan der da ikke være som er i markedet efter en stor special kage, og da slet ikke på en hverdag.

Andre roadtrip oplevelser:

South Dakota vandt

Med købet af flybilletten til denne sommers Roadtrip, gik starten også på at finde ud

Fresh of the press

Så er den første protion billeder klar. 13. Aug: Atalanta til Nashville – Besøg på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada