En roadtripper krydser sit spor, Roadtrip i USA

Der er genkendelses glæde i disse dage, for jeg har været her før, nemlig på min roadtrip i 2008.

Har lige overnattet i Jackson, WY på samme hotel, spist på det samme steakhouse og siddet i baren på den samme bar som sidst.

Jeg gør ellers meget ud af at prøve nye ting når jeg er i USA, men en gang imellem oplever man noget hvor man tænker ved sig selv, at her vil man gerne tilbage til og have noget mere tid. Jackson, er for mig, et af de steder. Så da jeg planlagde denne roadtrip rute, så kunne jeg ikke dy mig for at svinge forbi igen.

Byen er en arketypisk quiet mountain town (som man kender det fra South Park, men med lidt flere turister). Alt er pakket pænt ind så det går i et med omgivelserne (selv det lokale k-mart har bjælkehytte facade).
Ved et rent tilfælde endte jeg på Million Dollar Cowboy Bar & Steakhouse sidst og det var en så god oplevelse, at jeg ville tilbage.
Fik en udsøgt steak i aftes, 12 oz, og to lokale øl, den ene en Million Dollar Cowboy Ale, satte mig derefter op på en saddel i baren og drak lidt flere øl mens et live country band spillede op til dans.

Som sidt jeg var her, så er det godt en uge siden Sturgis Bike træf sluttede, så mange bikere på vej hjem, gør stop i Jackson. Det gør publikum til en blandet flok og kan ikke lade være at tænke på Toby Keiths musikvideo til I love this bar når jeg sidder i baren og kigger rundt.

Hverken mad eller bar skuffede ved dette besøg, men bandet mindede lidt for meget om en country version af dansktoppen, så jeg var ikke oppe og få en signeret CD i pausen, som jeg gjorde sidst, hvor det var Sean Patrick McGraw som fik stedet til at swinge.

Se mit blogindlæg om Million Dollar Cowboy Bar fra min roadtrip i 2008.

Jeg kommer også til at gense byen West Yellowstone (gennemkørsel) på denne tur, hvor jeg overnattede to gange i 2008 og så Yellowstone National Park. Så det meste af parken tilbage i 2008, men har fundet en rute mod Billings, MT som tager mig igennem et stykke af parken som jeg ikke nåede sidst.
Det efterlader kun en lille del som jeg så må komme tilbage efter en anden roadtrip. Der går nok nogen tid eftersom jeg nu har overnattet i alle staterne på disse kanter. Faktisk så har jeg, når jeg får krydset North Dakota af lidt senere på denne tur, overnattet i alle staterne der grænser op til Canada.

Turen op til Jackson gik fra Salt Lake City i Utah. Mormonernes højborg og de har sat deres præg på byen med stor kontorbygning, templer og koncertsale mm. Dave Gorman i bogen ‘America Unchained‘ giver en meget god (og underholdende) beskrivelse af mormonernes relegion og historien. Det de fleste kender til er deres flerkoneri og deres du-er-død-så-nu-døber-vi-dig-ind-i-vores-relegion praksis.
Salt Lake var også vært for Vinter OL i 2002 og det kan der stadig ses markeringer af rundt om i byen. Og så er byen State Capitol og har derfor en fin regeringsbygning man frit kan udforske.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Royal Gorge Bridge

Royal Gorge i Colorado kan opleves fra Roayl Gorge Bridge med kig direkte knap 300 meter ned til Arkansas River.

Chimney Rock National Monument

Chimney Rock National Monument gemmer på noget af USAs tidlige historie. Her boede der folk længe før Colombus begav sig vest på.

Yellowstone National Park

Yellowstone National Park var kun delvis tilgængelig på denne tid. Altid en fed oplevelse at bruge tid i Yellowstone, bl.a. ved Paint Pot og Old Faithful.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada