Turen går til Miami

Mit navn er Andreas Andersen og jeg har de seneste år berejst USA rigtigt meget, primært områder som Florida / Miami.

I August 2010 opstartede jeg et website som hedder Miamisobe med henblik på at videregive de oplevelser jeg har gjort mig gennem alle mine rejser til dette smukke land.

Du kan som læser finde en masse spændende rejsebeskrivelser om specifikke områder i Florida, og skulle du have spørgsmål hertil er du hjertelig velkommen til at skrive til Miamisobe.

I forbindelse med sitet har vi også valgt at krydre siden med attraktive tilbud på leje og køb af bolig i Florida. Du har også mulighed for at få svar på de spørgsmål der ofte dukker op ved køb af bolig i USA.
Spørg vores panel og du får et brugbart svar tilbage.

Fremover vil jeg i samarbejde med Rene poste nogle spændende indlæg her på siden omkring oplevelser samt tips og ideer som du kan bruge på din næste rejse til Florida.

Bedste hilsner
Andreas Andersen
Miamisobe.dk

Tags:

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

4 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Maria says:

  Hej Rene

  Har lidt svært ved at overskue Miami som by mest med hensyn til hvor det er bedst at bo? Har været i Florida en del gange men altid valgt Miami fra, men nu skal Miami altså have chancen. Vi rejser to veninder og har en lejet bil så har mulighed for at komme rundt, men vil dog gerne bo så man i nogenlunde gå afstand kan komme ud og drikke en øl/ drinks om aftenen. Ikke nødvendigvis på diskoteker men gerne en bar eller lign.
  Men, vi er i det dilemma at vi ikke helt kan overskue hvilken del af Miami som er bedst for os at bo i? Har søgt lidt bla. South beach 8som de fleste vi har snakket med anbefaler) , men kan ikke helt finde ud af om South beach bare er fancy klubber, turister og jetset eller om det kan betale sig at betale det det koster og så vælge et hotel der (og betale den dyre parkering oveni) eller om der findes andre steder som er langt mere hyggelige og bedre. Så vi tænkte måske du kunne vejlede os lidt i forhold til sted i Miami 🙂

  Håber du nyder dit nuværende roadtrip

  – MS

  • @ Maria

   South Beach er det mest turistede, men også det de fleste forbinder med Miami (Art Deco hoteller og stranden lige uden for døren). Hvis i vil have et godt udvalg mad/drikke og shopping, så er der ingen vej uden om South Beach.

   Meget mindre og mere afslappet, er et område som Coral Gables. Her er der dog ingen strand og aktiviteterne (mad/drikke) er færre.

 2. Rosa says:

  Hej Andreas,
  Jeg har også besøgt sitet og synes informationerne var brugbare – siger mange tak)
  Vi er to veninder som har planer om at besøge Miami , men er i tvivl om hvilke sæsoner er bedst at tage afsted til ?? Kan du hjælpe lidt med det )
  På forhånd tak
  Rosa

  • @ Rosa

   Miami og Florida er bedst i oktober til april/maj. Man kan sagtens besøge på andre tidspunkter, men der er der meget varmt – og værre endnu – meget høj luftfugtihed.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top