Roswell – en by fyldt med aliens

Roswell lever højt på et gammelt rygte om, at en UFO styrtede ned ved byen i 1947. Desværre kan dette rygte ikke holde liv i byen.

Den klassiske by

Byen Roswell har den klassiske opbygning: udkant med nedslidt industri, forstad med overnatning og fast food og så en ‘downtown’. Hvis ikke det var for et rygte om et UFO styrt tilbage i 1947, så ville Roswell ligne langt de fleste andre amerikanske små-byer. Men aliens præger byen.

Roswell lever højt på sit rygte

Hatten af for, at hele byen har taget rumvæsen rygtet til sig. Overalt ser man reference til besøgende fra det ydre rum. Nogle mere gennemførte end andre.

Ingen andre steder i USA kan man finde en MacD formet som en UFO og på Arby’s byder de alle velkommen, både på engelsk og aliensk.

Når man går ned gennem Main St. ser man alien referencen alle steder. Den bedste detalje er nok at byens gadelygter har fået alien øjne.

Men ellers ser man det klassiske alienformet ansigt alle steder.

Men meget af det er en facade. Rigtig mange af butikkerne er lukkede og Roswell bymidte er i samme forfald som man ser mange andre steder i USA. I forstadens fastfood område ligger en spritny Sonic og længere ude en Denny’s. Begge har før ligget inde i midtbyen hvor de har efterladt tomme lokaler som står og går til.
Selv ikke byens årlige UFO festival ser ud til at kunne holde hjulene igang. Men hvem ved. Måske kan den nye stribe rygter fra FBI sætte gang i byen igen: Tre aliens fundet i USA

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top