Guadalupe Mountains National Park

Dagen var kun lige begyndt med besøget i Carlsbad Caverns. Næste punkt på dagens program var Guadalupe Mountains National Park.

Frokost ude midt i ingenting

Nu var jeg rigtig kommet på landet. Da jeg forlod Carlsbad Caverns oplyste et skilt mig om, at der var 130 miles til næste service station. Jeg konsulterede min kørselscomputer og kunne se det ikke var noget problem.

Efter 30 miles kom der en rasteplads og jeg besluttede mig for en sen frokost. Havde de sidste par miles ligget bag en lastvogn som jeg ikke kunne komme forbi og han skulle også ind og holde pause. På trods af at rastepladsen lå ude midt i ingenting, så var der gratis wifi, så jeg surfede og tjekkede mails mens jeg nød en selv-smurt sandwich.

Jeg var kørt forkert ind på rastepladsen så jeg holdte sammen med langturschaufførerne. Jeg havde kørt med taget nede siden Carlsbad Caverns så min Mustang stod og så rigtig lækker ud. Noget som en chauffør bemærkede og komplimenterede mig på valg af køretøj.
Jeg nænnede ikke at sige det var en rental og nød i stedet øjeblikket.


Guadalupe Mountains National Park

Efter en lille pause gik turen videre mod Guadalupe Mountains National Park. Jeg vidste det ville blive et kort besøg, for det er ikke en park man kan køre rundt inde i. For at se den skal man minimum afsætte en hel dag til hikes i området. Vil man op på Texas højeste punk, så skal man afsætte et par dage.Efter et stop og et stamp i mit National Park Passport, kørte jeg mod Van Horn. Jeg drejede fra en vej hvor man måtte køre 75 mph og ind på en vej hvor man måtte køre 55 mph. Hvis jeg ikke var på landet før så kom jeg det nu. På lidt over en time mødte jeg tre biler og der var ingen beboelse.

Efter godt en time nåede jeg til Van Horn. Det var dog i kke min slut destination, så jeg krydsede byen (tog under 1 minut) og kørte videre mod Marfa hvor jeg skulle overnatte.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top