Guadalupe Mountains National Park

Dagen var kun lige begyndt med besøget i Carlsbad Caverns. Næste punkt på dagens program var Guadalupe Mountains National Park.

Frokost ude midt i ingenting

Nu var jeg rigtig kommet på landet. Da jeg forlod Carlsbad Caverns oplyste et skilt mig om, at der var 130 miles til næste service station. Jeg konsulterede min kørselscomputer og kunne se det ikke var noget problem.

Efter 30 miles kom der en rasteplads og jeg besluttede mig for en sen frokost. Havde de sidste par miles ligget bag en lastvogn som jeg ikke kunne komme forbi og han skulle også ind og holde pause. På trods af at rastepladsen lå ude midt i ingenting, så var der gratis wifi, så jeg surfede og tjekkede mails mens jeg nød en selv-smurt sandwich.

Jeg var kørt forkert ind på rastepladsen så jeg holdte sammen med langturschaufførerne. Jeg havde kørt med taget nede siden Carlsbad Caverns så min Mustang stod og så rigtig lækker ud. Noget som en chauffør bemærkede og komplimenterede mig på valg af køretøj.
Jeg nænnede ikke at sige det var en rental og nød i stedet øjeblikket.


Guadalupe Mountains National Park

Efter en lille pause gik turen videre mod Guadalupe Mountains National Park. Jeg vidste det ville blive et kort besøg, for det er ikke en park man kan køre rundt inde i. For at se den skal man minimum afsætte en hel dag til hikes i området. Vil man op på Texas højeste punk, så skal man afsætte et par dage.Efter et stop og et stamp i mit National Park Passport, kørte jeg mod Van Horn. Jeg drejede fra en vej hvor man måtte køre 75 mph og ind på en vej hvor man måtte køre 55 mph. Hvis jeg ikke var på landet før så kom jeg det nu. På lidt over en time mødte jeg tre biler og der var ingen beboelse.

Efter godt en time nåede jeg til Van Horn. Det var dog i kke min slut destination, så jeg krydsede byen (tog under 1 minut) og kørte videre mod Marfa hvor jeg skulle overnatte.

Andre roadtrip oplevelser:

Horseshoe Bend

Horseshoe Bend er et af de mest ikoniske motiver på den klassiske roadtrip. Den ligger i byen Page, som har flere must-see stop at byde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada