Big Bend, et Marathon og endelig Ft. Stockton

Ruten fra Lajitas til Fort Stockton var på blot 177 miles, men fordi den går gennem en National Park, så ville den minimum tage 3.5 timer. Udenfor parken må man på disse kanter kører 70/75 mph og 80 mph på Interstates.

Big Bend National Park

Da jeg ville bruge lidt tid inde i parken og lidt tid i Marathon, så tog jeg afsted i god tid. Det betød der ikke var megen trafik i parken og hyggede mig med at filme lidt og knipse nogle billeder.Dette billede er taget inde i Chisos Basin ved Chisos Mountain Lodge. Her boede jeg en nat sidste år og hullet i bjergene passede perfekt med solnedgangen. Værelserne har også den bedste udsigt man kan købe for penge og når natten falder på åbenbarer der sig en stjernehimmel uden lige.

Her er jeg på vej ud af Chisos Basin og videre ud af parken.

De fleste film skudt ud gennem forruden er lavet med denne opstilling. Virker forbavsende godt.

Gage Hotel i Marathon

Jeg holdt også et pitstop i Marathon i dag. Her boede jeg også i 2010 på Gage Hotel. Endnu en perle i disse barske omgivelser. Du kan se en video af værelset og hotellet under Hvad koster en overnatning i USA.

Root Beer Float

På Johnny B´s Old Fashioned Soda Fountain nuppede jeg mig en Root Beer Float.

Det uendelige tog

Ude i varmen igen fangede jeg et meeeeget langt tog.

Marathon til Marathon

Når man går rundt i stegende hede langt fra alting, så er udmarvende motion ikke det første man tænker på, men byen Marathon afholder hvert år et marathon. Det er et lille marathon med under 100 deltagere, men hatten af for de som trodser det vejr de har på disse kanter.

Sidst på dagen nåede jeg endelig frem til Fort Stockton og som du måske har læst, så fik jeg en ordentlig dosis hestekræfter da jeg ankom og gik rundt og så på gamle mænd i fede biler.

Se alle indlæggene fra påskens roadtrip

Læs om forberedelserne, ankomst og immigration, alle oplevelserne, inklusiv ridetur, skydning, racerløb, udkants-kunst mm., min lejebil, madoplevelser m.fl.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Vinsmagning i Santa Barbara

Santa Barbara er en lille perle lidt nord for Los Angeles. Et perfekt stop på Highway 1 med både strand og vinsmagning.

Glacier National Park

Glacier National Park er spektakulær med billedeskønne vejstrækninger og dramatiske landskaber. En hike tog mig ud til Hidden Lake Overlook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada