Big Bend, et Marathon og endelig Ft. Stockton

Ruten fra Lajitas til Fort Stockton var på blot 177 miles, men fordi den går gennem en National Park, så ville den minimum tage 3.5 timer. Udenfor parken må man på disse kanter kører 70/75 mph og 80 mph på Interstates.

Big Bend National Park

Da jeg ville bruge lidt tid inde i parken og lidt tid i Marathon, så tog jeg afsted i god tid. Det betød der ikke var megen trafik i parken og hyggede mig med at filme lidt og knipse nogle billeder.Dette billede er taget inde i Chisos Basin ved Chisos Mountain Lodge. Her boede jeg en nat sidste år og hullet i bjergene passede perfekt med solnedgangen. Værelserne har også den bedste udsigt man kan købe for penge og når natten falder på åbenbarer der sig en stjernehimmel uden lige.

Her er jeg på vej ud af Chisos Basin og videre ud af parken.

De fleste film skudt ud gennem forruden er lavet med denne opstilling. Virker forbavsende godt.

Gage Hotel i Marathon

Jeg holdt også et pitstop i Marathon i dag. Her boede jeg også i 2010 på Gage Hotel. Endnu en perle i disse barske omgivelser. Du kan se en video af værelset og hotellet under Hvad koster en overnatning i USA.

Root Beer Float

På Johnny B´s Old Fashioned Soda Fountain nuppede jeg mig en Root Beer Float.

Det uendelige tog

Ude i varmen igen fangede jeg et meeeeget langt tog.

Marathon til Marathon

Når man går rundt i stegende hede langt fra alting, så er udmarvende motion ikke det første man tænker på, men byen Marathon afholder hvert år et marathon. Det er et lille marathon med under 100 deltagere, men hatten af for de som trodser det vejr de har på disse kanter.

Sidst på dagen nåede jeg endelig frem til Fort Stockton og som du måske har læst, så fik jeg en ordentlig dosis hestekræfter da jeg ankom og gik rundt og så på gamle mænd i fede biler.

Se alle indlæggene fra påskens roadtrip

Læs om forberedelserne, ankomst og immigration, alle oplevelserne, inklusiv ridetur, skydning, racerløb, udkants-kunst mm., min lejebil, madoplevelser m.fl.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top