Country music på Route 66 – Rain is a good thing

Den føste strækning syd for Chicago og ned til St. Louis bød på majsmarker så langt som øjet rakte. Illinois og specielt Iowa er er store majs producenter.
Desværre har de ikke fået så meget regn i år. Markerne skal have regn en gang om ugen og vi hørte i Funk Grove, at det nu var to uger siden. Sammen med den høje varme er det ikke en god kombination.

Da vi så forlod St. Louis ændrede landskabet sig til lidt små bakker og knap så megen landbrugsjord. Her fik vi samtidig al den regn de godt kunne bruge længere mod nord.

Vigtigheden af regn til markerne har Luke Bryan sat ord på i en sang som er ganske fængende og underholdende.

Jeg vil dele lidt flere country music videoer med jer efterhånden som vi kommer frem på Route 66. Denne type musik er måske ikke alles kop te, men de passer utrolig godt til turen og er med til, for mig ihvert fald, at skabe en ekstra stemning. God fonøjelse.

Tags: ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

3 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Peter Paaske says:

  Da jeg kørte rundt i Østen og Syden sidste år med Allan var der to sange, der hele tiden blev spillet i radioen: Katy Perry med “Caliornia gurls” og så denne – “Rain is a good thing”. Vi kendte ingen af dem på forhånd, men vænnede os til at skrue op for dem og de blev spillet ca. lige meget.

  Da vi kom hjem var Katy Perry-sangen også nået til Danmark, men Luke Bryan hørte man intet til. Trist. For det er en god og lytbar sang,

  • Enig, og der er masser af country som fint kunne begå sig på danske radiokanaler.

   I forbindelse med et country spoof nummer, som Henrik Milling spillede forleden i DR P3, så nævnte han at country generelt har mange kristene undertoner (dermed indirekte sagt, at det vil DR ikke spille). Det synes jeg er at skære country over en kam.
   DR har ikke nogen problemer med at spille rock musik, men der findes et hav at kristne rock bands derude, som DR blot går udenom.

   De kunne gøre det samme med country – men i sidste ende handler det om publikum, og vi er desværre bare ikke nok der sætter pris på en god country tune i ny og næ.
   Da Allan Jackson skule give koncert i DK sidst, måtte den aflyses fordi der ikke var nok der havde købt billet. Næste store navn er Toby Keith i Vega: http://vega.dk/arrangementer/toby-keith-3527.html

   • Det er ikke bare en uvidende kommentar. Det er også en tåbelig holdning. Hvis musikken er god, hvorfor er det så et problem at der ligger denne eller hin religiøse tone i den?

    (Og DR har så også overset at adskillige særdeles kristne kunstnere med meget budskab i musikken har huseret på hitlisterne i årenes løb).

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top