Shea´s tankstation og old brick road på Route 66

Shea´s Gas Station museum var desværre lukket, men et besøg værd alligevel. Og så kom vi ud på vores første omvej, da vi ville følge The Red Brick Road.

Shea´s Gas Station Museum

Shea’s Gas station museum i Springfield er en institution på Route 66. Han har samlet alskens materiale fra forskellige tankstationer og stillet dem på en lille grund i et villakvarter. Der er desværre lukket søndag og mandag, så vi måtte betragte steder gennem hegnet. Vi fik dog nogle gode billeder og vil helt klart anbefale andre at kigge forbi. Planlæg at komme en dag der er åben, for stedet er ikke kun kendt for en utrolig samling. Ejeren er måske en endnu større grund til at kigge forbi. Han skulle være ekstrem snakkesaglig og kunne alverdens historier og anekdoter fra Route 66’s historie.


The Red Brick Route 66 Road

Fra Shea’s fulgte vi Route 4 syd på ud af Springfield. Det var Route 66 fra 1926 til 1930 og her finder man en af de ældst bevarede original strækninger. Den kommer syd for Chatham og man skal dreje fra på Snell Road for at finde den, men når man ser den er man ikke i tvivl. Det er nemlig en gammel brick road (tegl vej). Der er bevaret ca. 1.5 mile af strækningen og man er ikke i tvivl når man kommer til den. Den er rød, smal og står godt til de gule midterstriber.
Vi fik desværre ikke kørt hele strækningen da en del af den var lukket pga renovering. Det betød til gengæld vi kunne komme tæt på og se hvordan den var lavet i sin tid. Imponerende den har holdt i alle disse år.


Andre roadtrip oplevelser:

Grand Canyon Caverns på Route 66

Når man forlader interstate og følger Route 66 på den nordlige bue mellem Seligman og Kingman kommer man for alvor ud på landet. Og bedst som man ikke tror der er noget at opleve dukker Grand Canyon Caverns op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]