Shea’s tankstation og old brick road på Route 66

Shea’s Gas Station museum på ROute 66 var desværre lukket, men et besøg værd alligevel. Og så kom vi ud på vores første omvej, da vi ville følge The Red Brick Road.

Shea’s Gas Station Museum

Shea’s Gas station museum i Springfield er en institution på Route 66. Han har samlet alskens materiale fra forskellige tankstationer og stillet dem på en lille grund i et villakvarter. Der er desværre lukket søndag og mandag, så vi måtte betragte steder gennem hegnet. Vi fik dog nogle gode billeder og vil helt klart anbefale andre at kigge forbi. Planlæg at komme en dag der er åben, for stedet er ikke kun kendt for en utrolig samling. Ejeren er måske en endnu større grund til at kigge forbi. Han skulle være ekstrem snakkesaglig og kunne alverdens historier og anekdoter fra Route 66’s historie.


The Red Brick Route 66 Road

Fra Shea’s fulgte vi Route 4 syd på ud af Springfield. Det var Route 66 fra 1926 til 1930 og her finder man en af de ældst bevarede original strækninger. Den kommer syd for Chatham og man skal dreje fra på Snell Road for at finde den, men når man ser den er man ikke i tvivl. Det er nemlig en gammel brick road (tegl vej). Der er bevaret ca. 1.5 mile af strækningen og man er ikke i tvivl når man kommer til den. Den er rød, smal og står godt til de gule midterstriber.
Vi fik desværre ikke kørt hele strækningen da en del af den var lukket pga renovering. Det betød til gengæld vi kunne komme tæt på og se hvordan den var lavet i sin tid. Imponerende den har holdt i alle disse år.


Route 66

Route 66 er nok den mest ikoniske roadtrip rute. 4000 km på tværs af USA fra Chicago til Los Angeles. En strækning fyldt med historie, Small Town America, et evigt skiftende landskab og masser af must-see stop. Hvis du overvejer at køre den ikoniske Route 66 strækning som roadtrip, finder du mere info via linket.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Mad og musik i Cleveland

Cleveland gemmer på en masse oplevelser og specielt Rock’n’Roll og mad er must-see i den gamle Rust Belt industriby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada