Wigwam motel på Route 66

Den første af flere specielle overnatninger på vores roadtrip og helt sikkert en af de mere specielle på Route 66. Ikke hver dag man har mulighed fr at overnatte i en teepee.

Moteller og overnatning langs Route 66

Gennem tiderne har millionvis rejst langs Route 66 og der ligger et hav af overnatningsmuligheder på ruten. Når man kører på Route 66 ligger de gamle og til tider klassiske moteller og hoteller nogle gange som perler på en snor. Der ligger også mange moteller som for længst er gået til og ofte står der kun nogle slidte skilte tilbage.

Klassiske moteller på Route 66

Enkelte steder på ruten ligger der nogle ikoner som i den grad er gået over i Route 66 historien og som nævnes i de forskellige guides til Route 66. Nogle af dem er Wagon Wheel Motel, Munger Moss Motel, m.fl.

Wigwam motel på Route 66 i Holbrook, Arizona

I holbrook, Arizona ligger et af disse, nemlig Wigwam Motel. Det er et motel hvor værelserne er indrettet i hver deres teepee.
Idéen er ikke født på Route 66, men i Cave City, Kentucky tilbage i 1933. I dag ligger der to af disse på Route 66. Det ene i Holbrook og det andet i San Bernadino, Californien.

Disse wig wam moteller har også været inspiration til filmen Cars, hvor Lightning McQueen får lov at bo på et motelværelse indrettet i en færdsels kegle hos Sally i Cozy Cone Motel.

Bestil på forhånd i Wigwam motel til din Route 66 tur

Der er kun 15 værelser til rådighed, så det anbefales at booke på forhånd hvis man vil være sikker på at få en teepee.
Da stedet er en af de mere utraditionalle overnatningsmuligheder på Route 66, men også generelt, så er det også en velbesøgt seværdighed. Det er ejeren godt klar over, så for at tolføje lidt autencitet fra stedets hay-days, er der parkeret ældre, klassiske biler rundt ved alle teepees.

Wigwams i solnedgangens skær

Vi ankom sidst på dagen og efter tjek ind, og et smut i en Safeway i nærheden, kunne vi sidde udenfor i den nedgående sol og spise lidt Ben & Jerry Cinnamon Bun.

Værelserne i en wigwam

Værelserne er gode og indeholder alt man har brug for ved en overnatning på en roadtrip.

Klik på billedet for fuld størrelse

Route 66

Route 66 er nok den mest ikoniske roadtrip rute. 4000 km på tværs af USA fra Chicago til Los Angeles. En strækning fyldt med historie, Small Town America, et evigt skiftende landskab og masser af must-see stop. Hvis du overvejer at køre den ikoniske Route 66 strækning som roadtrip, finder du mere info via linket.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada