Monster-morgenmad og timelapse

Alt for meget morgrenmad til en person, lidt casual shopping og en ny måde at bruge mit kamera på.

30. december, 2012

Jet-lag-morgen og udsigt

Jet-lag sendte mig tidligt ud af sengen så jeg fulgte med i solopgangen fra mit 10. sals vindue mens jeg planlagde dagen.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-1

Havde ikke rigtig noget på programmet andet end morgenmad på et af de steder som Man vs. Food havde sat på kortet.

Hash House a Go Go

Der var næsten ingen trafik denne søndag morgen, så det var en afstressende tur ud til Hash House a Go Go og en god mulighed for at lære min lejebil at kende (skulle dog vise sig at være skønne spildte kræfter, for jeg måtte bytte den til en anden senere på dagen).

Der var kø til et bord da jeg kom, men jeg kunne fint sidde i baren, så kom til med det samme. Havde kigget på menuen hjemmefra, men ombestemte mig alligevel i sidste øjeblik og valgte Man vs. Food favorit.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-6

hash_a_go_go_las_vegas_2012-2

hash_a_go_go_las_vegas_2012-3
Retten kom hurtigere end jeg regnede med og var meget større end forventet, men den smagte superb.

Hash House a Go Go serverer klassiske retter med et twist, så er er kælet for ingredienserne og sammensætningen hvilket trådte i karakter da jeg gik i krig med den store portion.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-4

Det var en stor portion, så jeg levnede uden at skamme mig. Blev pænt spurgt om jeg ville have en box til det (til at tage med), men takkede nej.

Shopping i Las Vegas

Inden turen tilbage til hotellet slog jeg lidt tid ihjel med shopping. Først i xyz og senere i et Walmart, hvor jeg provianterede til nytårsaften.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-7

hash_a_go_go_las_vegas_2012-8

hash_a_go_go_las_vegas_2012-9

Welcome to Las Vegas

Kasinoer, shows og strippere er nok det flest forbinder med Las Vegas, men det mest fotograferede Las Vegas ikon er none of the above. Det er derimod et skilt i den sydlige del af Las Vegas Blvd (The Strip). Faktisk et stykke før hotellerne begynder. Skiltet er det der står Welcome to Fabulous Las Vegas på.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-10

Efter en dag i bil valgte jeg at gå derud fra Excalibur. Et par kilometer. Der er ellers lavet parkeringspladser i midterrabatten, så de dovne turister og tour busser kan holde der.

Fra krydset hvor Excalibur ligger med New York, New York, Tropicana og MGM ligger der, når du går mod syd, Luxor og Mandalay Bay. Derefter er der ikke flere hoteller og skiftet er nærmest en kold tyrker. Der er fortov hele vejen hvis du får lyst til at gøre kunsten efter, men forbered dig på at stå længe og vente på grønt ved fodgænger overgangen.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-11

hash_a_go_go_las_vegas_2012-12

Første timelapse

Ved skiltet prøvede jeg at lave min første timelapse. Den var ikke vellykket, så derfor har du ikke set den. Fik dog et billede af mig selv i processen.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-13

hash_a_go_go_las_vegas_2012-18

hash_a_go_go_las_vegas_2012-17

Timelapse ved New York, New York

Anden gang var lykkens gang. Jeg gik tilbage til krydset overfor New York, New York, fik jeg en nogenlunde timelapse i kassen.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-19

hash_a_go_go_las_vegas_2012-20

hash_a_go_go_las_vegas_2012-22

hash_a_go_go_las_vegas_2012-23

hash_a_go_go_las_vegas_2012-24

Fra samme spot havde jeg et godt view af Excalibur.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-25

hash_a_go_go_las_vegas_2012-26

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Hej Rene

  Vi læser din side med glæde, men mangler en mere en detaljeret fortælling, f. eks hvilken bil fik du, hvad var der galt med den anden o.s.v. vi suger viden til os :-), flere detaljer, we love it

  MVH
  Søren

  • @ Søren

   Tålmodighed, Søren 🙂

   Bloggen er nogenlunde kronologisk indenfor de enkelte roadtrips. Det med bilen kommer senere (næste indlæg) da det var det næste der skete. Dernæst oplevelser fra nytårsaftensdag osv.
   På Facebook er det lidt mere spredt havd der dukker op. Nemmere at opdaterer til den på farten, hvor bloggen kræver lidt mere arbejde.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top