Monster-morgenmad og timelapse

Alt for meget morgrenmad til en person, lidt casual shopping og en ny måde at bruge mit kamera på.

30. december, 2012

Jet-lag-morgen og udsigt

Jet-lag sendte mig tidligt ud af sengen så jeg fulgte med i solopgangen fra mit 10. sals vindue mens jeg planlagde dagen.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-1

Havde ikke rigtig noget på programmet andet end morgenmad på et af de steder som Man vs. Food havde sat på kortet.

Hash House a Go Go

Der var næsten ingen trafik denne søndag morgen, så det var en afstressende tur ud til Hash House a Go Go og en god mulighed for at lære min lejebil at kende (skulle dog vise sig at være skønne spildte kræfter, for jeg måtte bytte den til en anden senere på dagen).

Der var kø til et bord da jeg kom, men jeg kunne fint sidde i baren, så kom til med det samme. Havde kigget på menuen hjemmefra, men ombestemte mig alligevel i sidste øjeblik og valgte Man vs. Food favorit.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-6

hash_a_go_go_las_vegas_2012-2

hash_a_go_go_las_vegas_2012-3
Retten kom hurtigere end jeg regnede med og var meget større end forventet, men den smagte superb.

Hash House a Go Go serverer klassiske retter med et twist, så er er kælet for ingredienserne og sammensætningen hvilket trådte i karakter da jeg gik i krig med den store portion.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-4

Det var en stor portion, så jeg levnede uden at skamme mig. Blev pænt spurgt om jeg ville have en box til det (til at tage med), men takkede nej.

Shopping i Las Vegas

Inden turen tilbage til hotellet slog jeg lidt tid ihjel med shopping. Først i xyz og senere i et Walmart, hvor jeg provianterede til nytårsaften.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-7

hash_a_go_go_las_vegas_2012-8

hash_a_go_go_las_vegas_2012-9

Welcome to Las Vegas

Kasinoer, shows og strippere er nok det flest forbinder med Las Vegas, men det mest fotograferede Las Vegas ikon er none of the above. Det er derimod et skilt i den sydlige del af Las Vegas Blvd (The Strip). Faktisk et stykke før hotellerne begynder. Skiltet er det der står Welcome to Fabulous Las Vegas på.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-10

Efter en dag i bil valgte jeg at gå derud fra Excalibur. Et par kilometer. Der er ellers lavet parkeringspladser i midterrabatten, så de dovne turister og tour busser kan holde der.

Fra krydset hvor Excalibur ligger med New York, New York, Tropicana og MGM ligger der, når du går mod syd, Luxor og Mandalay Bay. Derefter er der ikke flere hoteller og skiftet er nærmest en kold tyrker. Der er fortov hele vejen hvis du får lyst til at gøre kunsten efter, men forbered dig på at stå længe og vente på grønt ved fodgænger overgangen.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-11

hash_a_go_go_las_vegas_2012-12

Første timelapse

Ved skiltet prøvede jeg at lave min første timelapse. Den var ikke vellykket, så derfor har du ikke set den. Fik dog et billede af mig selv i processen.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-13

hash_a_go_go_las_vegas_2012-18

hash_a_go_go_las_vegas_2012-17

Timelapse ved New York, New York

Anden gang var lykkens gang. Jeg gik tilbage til krydset overfor New York, New York, fik jeg en nogenlunde timelapse i kassen.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-19

hash_a_go_go_las_vegas_2012-20

hash_a_go_go_las_vegas_2012-22

hash_a_go_go_las_vegas_2012-23

hash_a_go_go_las_vegas_2012-24

Fra samme spot havde jeg et godt view af Excalibur.

hash_a_go_go_las_vegas_2012-25

hash_a_go_go_las_vegas_2012-26

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Memphis BBQ burger, Carl´s Jr.

Jeg favner jeg bredt når roadtrip-oplevelsen skal leves ud. En af tingene er at prøve den lokale mad – og jeg er ikke for fin til fastfood kæder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada