Pink Jeep Tour i Sedona, Arizona

Landskabet ved Sedona er unikt med dets farverige klipper. Der er flere måder at opleve dem på, men en Pink Jeep Tour er den bedste.

2. april, 2015

Pink Jeep Tour var et godt alternativ

Planen var oprindelig at komme på en tur med en varmluftsballon i området ved Sedona. Den blev desværre aflyst aftenen før pga. vejret. Så jeg traf en hurtig beslutning og bookede en tur med Pink Jeeps i Sedona i stedet.

Jeg har været med Pink Jeeps i Sedona før på Broken Arrow turen. Det var en super tur, men kun en af mange ture som Pink Jeeps tilbyder i området. Denne gang valgte jag Diamondback Gulch turen.

For at få dagen til at hænge sammen, blev det kl 07:00 turen, så vi var tidligt oppe og fik set Sedona fra sin rolige side. Du skal ikke langt op ad formiddagen, før byen summer med alt for mange biler og mennesker (Sedona er en kæmpe turistdestination).

Vi havde booket og betalt online, så det var blot at møde og blive registreret lidt før turen afgik. Mens vi ventede på de sidste, kunne vi uden de store anstrengelser se fra Sedonas hovedgade, hvorfor byen er så populær og hvilket utroligt landskab den ligger i.

Pink Jeep ved solopgang

Vi var 6 personer der havde fundet vej til en tur med Pink Jeeps denne morgen. Sammen med guiden satte vi os op bag i en jeep og kørte afsted på en 2.5 timers tur ud i området. Først af de asfalterede highways og byways, men de blev hurtigt erstattet af grus og sidenhen decideret off-road underlag.

Det var tidligt, og da solen stadig stod lavt i horisonten, var området ikke varmet op endnu og farverne var heller ikke så tydelige.

Sedonas utrolige landskab

Da vi var et godt stykke væk fra byen havde vi første af mange stop i området. Vores guide fortalte vidt og bredt om landskabet, geologien, dyrelivet og områdets historie.

Der var nogle lærer med på turen fra en High School i Chicago som underviste i science. De fyldte ud og fyldte på med info mellem guidens fortællinger og gjorde det til en endnu mere informativ tur end forventet.

Specielt dyrelivet havde de input til og det var første gang jeg hørte cute og pretty blive brugt til at beskrive edderkopper.

Vi så dog ingen edderkopper på denne tur, men en enkelt coyote så os an denne morgen.

Turen foregår i et område du selv kan køre til. Du skal dog kende terrænet godt, for får du drejet forkert kræves der god frihøjde og off-road egenskaber.

Mellem de kuperede hoppe-ture i bilen var der tid til at se på det farverige landskab der kom til sin ret efterhånden som solen stod højere på horisonten.

Selvom det var fedt at komme off-road, så føltes det nu helt godt at komme tilbage på asfalt så kroppen kunne falde til ro på turen

Tag en Pink Jeep Tour i Sedona

Hvis du kommer forbi Sedona vil jeg helt klart anbefale en Pink Jeep Tour. Det er en super måde at opleve de røde klipper på. Er det dit første besøg, vil jeg anbefale at tage Broken Arrow turen. Her finder du mere info om, og kan bestille, Pink Jeep Tours.

Andre roadtrip oplevelser:

Full Moon Inn i Luckenbach

Full Moon Inn var nok denne roadtrips bedste overnatning. Fantastisk ombygget landbrug med en lokal bar på hotellet.

Joshua Tree National Park

Joshua Tree National Park byder på bløde klippeformationer, karakteristiske Joshua Trees og stikkende kaktusser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada