Pink Jeep Tour i Sedona, Arizona

Landskabet ved Sedona er unikt med dets farverige klipper. Der er flere måder at opleve dem på, men en Pink Jeep Tour er den bedste.

2. april, 2015

Pink Jeep Tour var et godt alternativ

Planen var oprindelig at komme på en tur med en varmluftsballon i området ved Sedona. Den blev desværre aflyst aftenen før pga. vejret. Så jeg traf en hurtig beslutning og bookede en tur med Pink Jeeps i Sedona i stedet.

Jeg har været med Pink Jeeps i Sedona før på Broken Arrow turen. Det var en super tur, men kun en af mange ture som Pink Jeeps tilbyder i området. Denne gang valgte jag Diamondback Gulch turen.

For at få dagen til at hænge sammen, blev det kl 07:00 turen, så vi var tidligt oppe og fik set Sedona fra sin rolige side. Du skal ikke langt op ad formiddagen, før byen summer med alt for mange biler og mennesker (Sedona er en kæmpe turistdestination).

Vi havde booket og betalt online, så det var blot at møde og blive registreret lidt før turen afgik. Mens vi ventede på de sidste, kunne vi uden de store anstrengelser se fra Sedonas hovedgade, hvorfor byen er så populær og hvilket utroligt landskab den ligger i.

Pink Jeep ved solopgang

Vi var 6 personer der havde fundet vej til en tur med Pink Jeeps denne morgen. Sammen med guiden satte vi os op bag i en jeep og kørte afsted på en 2.5 timers tur ud i området. Først af de asfalterede highways og byways, men de blev hurtigt erstattet af grus og sidenhen decideret off-road underlag.

Det var tidligt, og da solen stadig stod lavt i horisonten, var området ikke varmet op endnu og farverne var heller ikke så tydelige.

Sedonas utrolige landskab

Da vi var et godt stykke væk fra byen havde vi første af mange stop i området. Vores guide fortalte vidt og bredt om landskabet, geologien, dyrelivet og områdets historie.

Der var nogle lærer med på turen fra en High School i Chicago som underviste i science. De fyldte ud og fyldte på med info mellem guidens fortællinger og gjorde det til en endnu mere informativ tur end forventet.

Specielt dyrelivet havde de input til og det var første gang jeg hørte cute og pretty blive brugt til at beskrive edderkopper.

Vi så dog ingen edderkopper på denne tur, men en enkelt coyote så os an denne morgen.

Turen foregår i et område du selv kan køre til. Du skal dog kende terrænet godt, for får du drejet forkert kræves der god frihøjde og off-road egenskaber.

Mellem de kuperede hoppe-ture i bilen var der tid til at se på det farverige landskab der kom til sin ret efterhånden som solen stod højere på horisonten.

Selvom det var fedt at komme off-road, så føltes det nu helt godt at komme tilbage på asfalt så kroppen kunne falde til ro på turen

Tag en Pink Jeep Tour i Sedona

Hvis du kommer forbi Sedona vil jeg helt klart anbefale en Pink Jeep Tour. Det er en super måde at opleve de røde klipper på. Er det dit første besøg, vil jeg anbefale at tage Broken Arrow turen. Her finder du mere info om, og kan bestille, Pink Jeep Tours.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top