Colonial Williamsburg, Virginia

Downtown Williamsburg er udlagt til et firlandsmuseum du frit kan gå rundt i og opleve en masse historie på egen krop.

11. sep, 2015

Den sidste dag på roadtrippen, inden hjemrejse bød på to oplevelser: Mere historie og racerløb.

Først den historiske oplevelse i Williamsburg.

Williamsburg er en mindre by i Virginia (12.000 indbyggere) men med en kæmpe historie.

Dels ligger den lige ved Jamestown Settlement og Historic Jamestowne, og dels er den selv et stort levende museum.

Hele downtown er et stort museum, med bevarede bygninger som kommer til live hver dag. Det kan lidt sammenlignes med Den Gamle By i Aarhus eller Den Fynske Landsby.

Du kan gå rundt på hovedgaden uden billet, men for at komme ind i de fleste huse, skal du have en billet.

Det havde vi ikke, så kom kun ind i et enkelt, bageriet, hvor der selvfølgelig blev bagt brød som vores tip-tip-tip-tip bedsteforældrene ville have gjort det.

Der er, ligesom ved Jamestown Settlement, tidstypisk udklædte godtfolk (guides) der går rundt, arbejder i værkstederne og guider folk rundt.

På et åbent område står lidt forskellige ydmygelses/tortur redskaber som man kan muntre sig med.

Jeg havde ikke fået lavet min research godt nok, så var ikke klar over hvor stort og omfattende Colonial Williamsburg er. Vi så kun en lille del af byen på 1.5 times tid.

Der er virkelig gjort noget ud af det, og der er masser at se og opleve. Du bør minimum afsætte 3-4 timer, for at komme lidt i dybden med besøget og se mere af historiske Williamsburg.

Det er kun området i downtown der er udlagt til museum, men byen har tydeligt en anden karakter end de fleste amerikanske byer og vejnettet i byen er lidt a la Annapolis, som også er fra før man lavede grids.

Byen gemmer også på en stor og gammel uddannelsesinstitution: College of William and Mary.

Inden vi forlod Williamsburg nuppede vi en morgenmad på Aromas Coffeehouse. Den ramte plet, og vil godt anbefale stedet til andre.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Udlevering af lejebil i Atlanta

Det foregår ikke helt ens hos de forskellige udlejningsselskaber. Hos Dollar i Atlanta kan du selv vælge i en anvist klasse (række) og jeg tror dermed, at jeg endte i en større bilklasse end jeg havde bestilt.

Mardi Gras og Carnival Museum i Mobile

Mardi Gras i USA startede i Mobile. Det er stadig en begivenhed men den i New Orleans er større og vildere. Vil du opleve Mardi Gras med børn, er Mobile et bedre valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada