US National White Water og rejse med børn

Vil du prøve en optimal white water oplevelse med vand- og skumsprøjtsgaranti, så er det olympiske white water center i Charlotte svaret.

15. sep, 2016

Olympisk White Water træningscenter

Når du ser byen Charlotte lidt på afstand og det omkringliggende landskab, så tænker du ikke på White Water aktiviteter som det første.

Men faktisk så ligger det Amerikanske Olympiske træningscenter for White Water faktisk i Charlotte – eller lige lidt uden for.

Jeg havde det egentlig ikke på programmet, men min vært, Bryan Richards, som også viste mig rundt i Charlotte dagen før, foreslog det, og vi tog derud inden vi skulle lave Facebook Live om ’Rejse med børn’.

US National White Water Center er åben for offentligheden og tilbyder meget mere end skumsprøjt.

Vi var derude før aktiviteterne rigtig åbnede, men når du går en runde får du en meget god idé om, hvad du kan få en hel eller halv dag til at gå med derude.

Du kan komme gratis ind (når du har betalt for parkering) men aktiviteterne koster. Du kan købe adgang til en eller flere typer aktiviteter og så boltre dig i dem hele dagen.

Der er to typer vandaktiviteter i centeret – kajak og white water. White water er hvor du sammen med 4-5 andre, sejler i gummibåd ned af en rivende flod.

På US National White Water Center er floden kunstig og beton gør det ud for klipper, men oplevelsen er ægte nok.

Du kan dog komme ud og sejle på en rigtig flod ved US National White Water Center, men ikke white water. På Catawba River, som ligger ved centeret kan du komme ud i kajak på.

Aktiviteter for børn i alle aldre

I området omkring den kunstige white water bane, er der en række aktiviteter for børn i alle aldre. Du kan komme ud og zipline, kravle i trætoppene eller eller prøve kræfter med klatrevægge.

En ny aktivitet, der kombinerer klatring og vand, stod næsten klar.
Her kan du klatre uden sikkerhedsline, og bruge vandet til at bryde dit fald.

De mange aktiviteter gør stedet populært til teambuilding mm.
Området bliver også brugt til andet end aktiviteter. Sommeren igennem har de River Jam med friluftkoncert. Stedet har også en god restaurant og har udvidet med food trucks og et brewery.

Rejse og roadtrip med børn

Tilbage i Charlotte gjorde vi klar til Facebook Live om at ’Rejse med børn’.

Du kan se videoen her:

Travel with children – Charlotte, NC

Posted by Road Trip i USA on Thursday, September 15, 2016

Bryan havde på dette tidspunkt rejst på fire større ture rundt i USA med deres søn på 11 måneder. Lange køreture og lange flyveture. Han gennemgår hvordan han har klaret det og hvilke fif han benytter sig af med et barn på den alder.
Videoen er på engelsk.

Bryan og familien boede i et rækkehus i et beboelsesområde i den sydlige del af Charlotte tæt ved statsgrænsen til South Carolina.

Som nævnt i Facebook Live så skulle Bryan og familien selv på roadtrip kort efter mit besøg. Til den tur, havde Ford stillet en lækker slæde til rådighed, en fuldt udstyret Ford Explorer. En bilmodel jeg endnu ikke selv har haft.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top