Blue Spring State Park, Florida

Blue Spring State Park er kendt for sit krystalklare, ‘blå’ vand, rige dyreliv og dybe grotter. Svøm med det lokale dyreliv eller tag en guidet sejltur.

12 maj, 2017

Tidlig start på dagen ved Blue Spring State Park

Jeg var tidligt oppe for at nå to ting denne dag – Blue Spring State Park og Kennedy Space Center.
Første stop var Blue Spring State Park. En lille state park der ligger nord for Orlando, inde midt i Florida.

Blue Spring State Park har fået sit navn fra den kilde (Blue Springs) der dagligt sender knap 400 millioner liter vand ud i St. Johns River. Det har skabt en unik naturoplevelse som kan opleves på flere måder.

Svømmetur i det krystalklare vand

Blue Spring State Park er et populært badested, så vil du opleve det lidt i ro og mag, skal du tidligt der ud.

Blue Springs kilden er en af flere oplevelser i parken. Du kan bl.a. komme på guidet sejllads på St. Johns River hvor der fortælles om områdets plante og dyreliv. Blue Springs er bl.a. overvintringsområde for Manatee’s (søkøer) og du kan være heldig at se sortbjørne i området.

Jeg havde ikke tid til en tur på floden, så gik selv på oplevelse langs floden, hvor Blue Springs sender vand ud i systemet.

Der var ikke så meget vand i floden pga. tørke, men det gjorde det kun nemmere at se bunden og ikke mindst dyrene i floden. Der stod store stimer af fisk, og jeg så en flok oddere svømme rundt.

Der er flere områder hvor du kan svømme rundt i det klare vand.

Længst inde i skoven, hvor Blue Springs udspringer, er der dybe huller som fører ned i et hulesystem.
Det er muligt at svømme almindeligt, snorkle og leje Tubes til at flyde på floden.

Har du mod på mere, kan du også dykke i det klare vand og komme længere ned i hulerne under vandet.

Besøg Blue Springs State Park

De fleste bruger tid ved Orlando fordi de skal i forlystelsesparkerne, men der er faktisk mere at tage sig til. Blue Spring State Park er et godt afbræk med gode naturoplevelser i en natur der er lidt anderledes for Florida. Her kan du finde mere info om åbningstider og priser, hvis du vil besøge Blue Spring State Park.

Oplevelser i Florida

Florida er mere end sol og strand, men det skader ikke at vejret generelt er godt året rundt i The Sunshine State.

Florida har historie (bl.a. den ældste by i USA), storbyoplevelser (Miami), unikt dyreliv (alligatorer) og natur samt de største forlystelsesparker (Disney og Universal). Der er en afslappet stemning de fleste steder i staten, men ingen mere afslappet end i Key West - det sydligste stop i Florida.

Her kan du finde alle de oplevelser i Florida jeg har nydt på mine roadtrips.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Mallory Square i Key West

Solnedgangen på Mallory Square i Key West er en festlig tradition du bør opleve. Er solen ikke god, så tjek den farverige underholdning.

Walking tour i Savannah

En walking tour i Savannah kommer selvfølgelig forbi stedet hvor scenen med Forrest Gump på bænken blev optaget. Men Savannah har meget mere historie end Tom Hanks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada