Galax Smokehouse BBQ og tøjvask

Small town America bliver ikke bedre end et besøg på et lokalt BBQ sted med stolte traditioner og bedrifter.

15. sep, 2016

BBQ på Galax Smokehouse

Efter min overnatning i Charlotte, NC stod den på nogle dage roadtrip lidt væk fra det hele.

Jeg skulle være i New York tre dage senere, men indtil da, var der ikke rigtig planlagt noget.

Jeg havde fået anbefalet et BBQ sted i Virginia, så det satte jeg GPS efter.

Det tog mig væk fra interstate og ud på mindre veje i bakkerne ved fødderne af Appalachian Mountains.

Det var Galax Smokehouse i byen Galax i Virginia jeg havde fået anbefalet.
Et lidt anonymt sted set ude fra, men et stort sted som sikker summer af aktivitet omkring spisetid. Jeg var der midt på eftermiddagen, så var den eneste gæst.

Stedet har historie og ’noget at have det i’. Væggene var klistret til med lokale minder og historie, og midt i det hele hang en række diplomer som understregede stedets evner ud i BBQ.

Jeg fik en plate med two meats og fixings.

Ikke dårligt, men ribs kunne have været bedre. Kødet slap ikke benene, men det er den type de laver her.
Hver stat, område og by har deres traditioner for bbq og i sydstaterne og Texas, er traditionerne stærke.

Der er også stor forskel på hvordan en god BBQ sovs laves.

Jeg havde fire at vælge imellem, fra mild til spicy. Der var både melasse og ketchup baserede bbq sovse.
I South Carolina kan du finde steder med senneps baserede og nede i Alabama, har de hvide bbq sovse.
Sagt med andre ord. Du har ikke smagt bbq blot fordi du har været på et bbq sted i Californien eller Illinois. BBQ er lige så forskelligt som vin og nydes endnu bedre i deres oprindelige nabolag.

Jeg har været på nogle autentiske pit BBQ steder i Texas, som jeg synes, var bedre end min oplevelse på Galax Smokehouse, bl.a
Kreuz Market og Smitty Market.

Jeg sluttede min bbq af med en Banana pudding.

Galax er en mindre by af dem du ikke kan få nok af på en roadtrip. Den gamle bymidte er som taget ud af en filmkulisse. Det var en stor industriby tidligere, men har set bedre dage.

Byens gamle bygninger har huset mange forskellige butikker og industrier gennem tiden, men byder ikke på de store shopping oplevelser i dag – desværre. Men en masse detaljer.

Tøjvask i Virginia

Jeg havde en overordnet rute i hovedet som skulle bringe mig til NYC, men havde ikke booket noget, så fra Galax kørte jeg til jeg ikke gad mere (og til jeg fik forbindelse på telefonen igen så jeg kunne søge efter et passende sted at overnatte) og endte i Blacksburg.

Du kender nok ikke byen, men det er hvor Virginia Tech ligger. Virginia tekniske universitet med 30.000 studerende.
Jeg havde ikke planlagt at overnatte der, så havde ikke tid til at se nærmere på det. De har ellers guidede ture rundt på det kæmpe (og jeg mener kæmpe) campus på 10 kvadratkilometer. Men så har de også en golfbane til de studerende der er på universitetet på et golf scholarship og et stadion med plads til 66.000 tilskuere.

Jeg var halvvejs på min tur, så mit valg af hotel denne aften var også så jeg kunne få vasket tøj. Der er som regel guest laundry på de fleste bedre moteller og hoteller. Selv på hotellerne på The Strip kan du vaske dit tøj.

Her kan du læse mere om tøjvask på din roadtrip.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top