Colonial Fort Condé i Mobile, AL

Mobile er en gammel fæstningsby og Colonial Fort Condé fra 1723 ligger stadig midt i byen. Det er et lille levende museum med hands-on mulighed for at opleve historien.

8 maj, 2017

Reklame*

Mobiles historie

Mobile, Alabama har en lang og broget historie som du bl.a. kan se nærmere på ved Colonial Fort Condé.
Det er resterne af et af byens tidlige fæstningsværker.

Det er et lille levende museum med ansatte i kostumer og en udstilling der fortæller historien om byen og området. Der bliver også set nærmere på de indfødte (native americans) der boede i området før de europæiske kolonister ankom.

For at gøre historie mere håndgribelig, er der indrettet aktiviteter for børn i alle aldre, bla. et Escape Room, hvor du skal løse Colonial Clues for at komme ud.

Besøg Colonial Fort Condé

Her kan du finde mere info om Colonial Fort Condé.

Frokost på Roosters

Frokosten denne dag bød på et afbræk i den strøm af klassisk sydstatsmad der hører sig til, når du er i Mobile.
Selvom du er i det dybe south og Mobile ikke er en storby som sådan, så er der et bredt udvalg af mad og drikke muligheder i byen. Roosters er en af dem.

Roosters er tt Latin American casual spisested, som blander klassiske sydamerikanske retter med områdets cajun og spicy indflydelse.

Roosters åbnede i januar 2017, og er endnu et bevis på at Mobile er i konstant udvikling. Roosters lokation på hovedgaden, Dauphin Street, er en gammel butik, som har fået nyt liv, lige som flere andre tomme butikker på hovedgaden har oplevet de senere år.

Spis på Roosters i Mobile

Roosters er en blandt mange muligheder for en god madoplevelse i Mobile og oplagt hvis du har brug for en let frokost på dit besøg i byen. Her kan du finde mere info om Roosters i Mobile.

*Besøget ved Colonial Fort Condé og frokost på Roosters fik jeg i forlængelse af en konference jeg havde været på i Huntsville, AL.

Andre roadtrip oplevelser:

Mardi Gras og Carnival Museum i Mobile

Mardi Gras i USA startede i Mobile. Det er stadig en begivenhed men den i New Orleans er større og vildere. Vil du opleve Mardi Gras med børn, er Mobile et bedre valg.

Billig overnatning i Miami

Miami har ikke de billigste overnatninger. Byen er lidt ligesom Los Angeles og opdelt i forskellige områder, hvor du både finder billige og knap så billige overnatninger.

Cocktail tour i New Orleans

En cocktail tour i New Orleans er et hyggeligt indblik i de smagfulde oplevelser der gemmer sig i sidegaderne i French Quarter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada