Colonial Fort Condé i Mobile, AL

Mobile er en gammel fæstningsby og Colonial Fort Condé fra 1723 ligger stadig midt i byen. Det er et lille levende museum med hands-on mulighed for at opleve historien.

8 maj, 2017

Reklame*

Mobiles historie

Mobile, Alabama har en lang og broget historie som du bl.a. kan se nærmere på ved Colonial Fort Condé.
Det er resterne af et af byens tidlige fæstningsværker.

Det er et lille levende museum med ansatte i kostumer og en udstilling der fortæller historien om byen og området. Der bliver også set nærmere på de indfødte (native americans) der boede i området før de europæiske kolonister ankom.

For at gøre historie mere håndgribelig, er der indrettet aktiviteter for børn i alle aldre, bla. et Escape Room, hvor du skal løse Colonial Clues for at komme ud.

Besøg Colonial Fort Condé

Her kan du finde mere info om Colonial Fort Condé.

Frokost på Roosters

Frokosten denne dag bød på et afbræk i den strøm af klassisk sydstatsmad der hører sig til, når du er i Mobile.
Selvom du er i det dybe south og Mobile ikke er en storby som sådan, så er der et bredt udvalg af mad og drikke muligheder i byen. Roosters er en af dem.

Roosters er tt Latin American casual spisested, som blander klassiske sydamerikanske retter med områdets cajun og spicy indflydelse.

Roosters åbnede i januar 2017, og er endnu et bevis på at Mobile er i konstant udvikling. Roosters lokation på hovedgaden, Dauphin Street, er en gammel butik, som har fået nyt liv, lige som flere andre tomme butikker på hovedgaden har oplevet de senere år.

Spis på Roosters i Mobile

Roosters er en blandt mange muligheder for en god madoplevelse i Mobile og oplagt hvis du har brug for en let frokost på dit besøg i byen. Her kan du finde mere info om Roosters i Mobile.

*Besøget ved Colonial Fort Condé og frokost på Roosters fik jeg i forlængelse af en konference jeg havde været på i Huntsville, AL.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top