Morgenmad i historisk Lexington, Kentucky

Lexington germmer på en masse historie i kraft af bevarede bygninger. Du kan også finde den klassiske Louisville morgenmadsret: Hot Brown.

31 marts, 2018

Historiske Lexington, Kentucky

Lexington, KY er en gammel og historisk by. Den blev grundlagt i 1775. Det var 17 år før staten Kentucky blev grundlagt.
Kentucky er en sydstat og det betyder en historie præget af slaveri og krig. På et tidspunkt var 1/5 af statens indbyggere slaver.

Under borgerkrigen var meningerne delte i staten. Officielt var Kentucky en del af The Union (nordstaterne), men ikke alle var lige enige.
Det lykkedes byen at gå fri af total ødelæggelse, og store dele af downtown er i dag historiske kvarterer med mange af de oprindelige bygninger stadig i brug.

På min tur gennem byen denne morgen kom jeg forbi Gratz Park Inn. Her overnattede jeg på et tidligere besøg i Lexington.

Lexington har holdt liv i de gamle bygninger og områder, men det nye stikker frem her og der.

På en frisk dag som denne, og uden kontrast til de gamle bygninger, ser det fint ud, men det er ikke alt af den nye arkitektur der gør byen pænere.

Hot Brown til morgenmad i Kentucky

Målet for min tur rundt i Lexington, var Lexington Diner.
Dagen før havde jeg forsøgt at finde den klassiske Kentucky ret: Hot Brown.
Det var ikke lykkedes, men Lexington Diner skulle have den på kortet, så havde udset mig den til morgenmad.

Hot Brown er en Open Faced Sandwich med mornay sauce som blev opfundet på The Brown hotel i Louisville, KY.

Det var ikke en sandwich jeg fik denne morgen, men en Hot Brown omelet, hvor jeg havde skiftet toast ud med en biskuit og valgte fried apples som side disk. En populær ting i syden, som jeg også nød på The Diner i Sevierville et par dage tidligere.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Sunday Brunch på Blue Dog Café

Første frokost i sydstaterne blev den helt store brunch buffet på Blue Dog Café i Louisiana. Crab Cake Benedict, Sweet Potato Crunch, Creamed Spinach mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada