Keeneland og væddeløbsheste

Keeneland i Lexington er ikke den mest kendte væddeløbsbane i Kentucky, men den er stadig et besøg værd. Husk også at besøge hestestaldene.

31 marts, 2018

Historiske Keeneland væddeløbsbane

Kentucky, og specielt Lexington, er kendt for opdræt af heste. Meget af Lexingtons økonomi i dag kommer fra heste og byen har også en eksklusiv væddeløbsbane, Keeneland, et par kilometer udenfor byen i det idylliske bugtede landskab.

Det mest kendte Kentucky Derby foregår på Churchill Downs i Louisville, men Keeneland er slet ikke et dårligt andetvalg, hvis du ikke skal forbi Louisville.

Keeneland er åben for publikum hvadenten der er løb eller ej. På løbsdage koster det 5 dollars at komme ind. Når der ikke er løb, er det gratis.

Keeneland er historisk, bygget i 1936 og blev et National Historic Landmark i 1986.

Jeg nåede ikke at komme på en guidet tour på Keeneland, men du kan gå frit rundt på egen hånd. Ikke kun inde på tribunen, men på hele området.

Den store tribune kan du ikke komme ind på for 5 dollars på en løbsdag. Det koster mere, eller så skal du have en owners box. Denne dag kunne jeg frit gå rundt, besøge owners boxe og se banen lidt fra oven.

Klap en væddeløbshest

Et besøg på Keeneland er mere end blot væddeløbsbanen og tribunen.
Du kan frit gå på opdagelse på området hvor der også ligger en træningsbane og ikke mindst alle staldene.

Der var aktivitet flere steder ved staldene. Cowboys der mugede ud, jockeys der gjorde klar til træning, trænere og ejere der snakkede og ikke mindst heste. Heste med sjove navne. Nr. 24 hedder: Showed Up Late. Hestene nød en snack i deres båse og satte pris på at få mulen nusset.

Kentucky Horse Park

Keeneland var ikke mit først møde med heste i Lexington. Byen går også under navnet Horse Capital of the World, og det lever den op til.

Landskabet omkring byen er idyllisk og som taget ud af film og TV med de bølgende grønne områder kranset ind med hvide hegn.

På mit forrige besøg i Lexington, var jeg ude ved Kentucky Horse Park, som er et endnu større must-see for heste interesserede.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Dollywood forlystelsespark

Regnvejr kunne ikke ødelægge en dag i Dollywood. En sydstats forlystelsespark med musikalsk underholdning i fokus og Dolly Parton overalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada