Needles overlook og Hole n” the Rock

Turens afstikker til Utah var kun på 24 timer, men de var fyldt med vilde naturoplevelser og en finurlig dansker.

18 aug, 2018

Burger på statsgrænsen til Utah

Fra Mesa Verde nationalpark havde vi en afstikker til Utah. Selvom dette var en Colorado-roadtrip, så er der for meget at se lige over statsgrænsen i Utah. I dette tilfælde var det et par gensyn fra 2008 nær byen Moab.

Fra Mesa Verde gik ruten stik vest mod statsgrænsen mellem Colorado og Utah. Her ligger Stateline Bar & Grill. En klassisk road side bar med masser af kitch og klassiske udsmykninger. Servicen var god og brugeren lige så.

Needles Overlook

Vores første stop i Utah var Needles Overlook. Det var et genbesøg fra turen i 2008, hvorfra jeg huskede stedet som et must-see.
Det er det og udsigten fra de forskellige view points er utrolige. Billederne gengiver slet ikke hvor vild en udsigt det er.

Needles Overlook ligger over for Canyonlands National Park, så det er det samme område du kigger ud på, hvis billederne virker bekendte.

Du kan komme skræmmende tæt på kanten, og der er langt ned. Det tilføjer en dimension til oplevelsen.

Needles Overlook har samme ulempe som Canyonlands og det er, at du skal køre langt ud af en vej og tilbage af samme for at få oplevelsen. Vi brugte tæt på to timer på at køre fra hovedvejen og ind til Needles Overlook og tilbage igen. Men det er turen værd.

Wilson Arch og Hole n” the Rock

Inden Moab havde vi to små stop. Det første ved Wilson Arch. Her brugte vi ikke så meget tid, da vi skulle i Arches National Park dagen efter.
Det er muligt at hike op og stå i hullet i klippen. Bilen på billedet var ikke vores, men pyntede i landskabet. Vi mødte den også dagen efter i Arches National park.

Hole n” the Rock var sidste sop inden Moab. Et finurligt sted der er skabt af en dansker.

Albert Christensen og hans kone byggede et hjem inde i klipperne. Det kan du komme på en kort tur inde i. Et hjem som delvist fungerede som en diner i nogle år.

Rundt om på grunden er der krims-krams der kan forlænge dit besøg.

Samlingen af skilte, benzinstandere og andet minder lidt om Hackberry General Store på Route 66.

Moab Brewery

Vi tjekkede ind på Moab Valley Inn og spiste aftensmad på Moab Brewery på den anden side af gaden. Et populært sted med gode øl og god mad. Efter en burger til frokost nøjedes vi med lidt forskellige forretter til aftensmad.

Se ruten i beskrivelsen ovenfor

Her kan du se ruten jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra Mesa Verde National Park via Needles Overlook til byen Moab i Utah.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Zion National Park

Turen til Zion National Park gennem Zion-Mt. Carmel Tunnel byder på betagende landskaber med plateauer, skov og farverige klippeformationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada