Little Island i New York

Little Island er en offentlig park beliggende på Hudson River i New York City. Parken er designet som et flydende økosystem og åbnede i 2021.

26. maj, 2022

Little Island – design og funktion

Little Island er, som navnet antyder, en lille ø på knap 10.000 m2 og har en række forskellige funktioner, herunder grønne områder, amfiteater og kunstinstallationer. Der er også en lille is og snack bod, og flere siddepladser, så du kan nyde en forfriskning med udsigt over Hudson River.

Little Island i New York.

En af de mest iøjnefaldende træk ved Little Island er dens design. Parken består af mere end 100 betonstolper, som er anbragt i Hudson River og er designet til at ligne en række flydende blade. Disse stolper bærer en række gangbroer og platforme, hvor besøgende kan gå rundt og nyde parkens forskellige funktioner.

Little Island i New York og de mange betonsøjler.

Gangbro ind til Little Island i New York.

Udsigten fra Little Island

Little Island er også kendt for sin rige kulturarrangementer, der omfatter alt fra musik og teaterforestillinger til kunstudstillinger og filmvisninger. Der er regelmæssigt offentlige arrangementer i parken, som er åben for alle besøgende.

Little Island har allerede vundet stor popularitet i New York City og tiltrækker besøgende fra hele verden. Parken er et eksempel på, hvordan det er muligt at skabe unikke og spændende offentlige rum i en storby, og den tilbyder en anderledes oplevelse af byen og dens omgivelser.

Parken og udsigtspunkterne på Little Island i New York.

Fra udkigspunkterne på Little Island har du et uforstyrret kig til New Jersey, og den voksende skyline. Du har også et unikt kig til den sydlige del af Manhattan, hvor One World majestætisk stikker op over resten af financial district.

Udsigten til New Jersey fra Little Island i New York.

Udsigten til One World fra Little Island i New York.

Besøg Little Island

Little Island ligger tæt på den sydlige ende af High Line og et besøg på Little Island er oplagt at kombinere med din tur på High Line.

Little Island er smukt designet og tilbyder en bred vifte af aktiviteter og oplevelser for besøgende. Med Little Islands unikke placering er Little Island et must-see-sted for enhver, der besøger New York City. Her kan du se mere om Little Island.

Oplevelser i New York City

Jeg besøgte New York første gang i 1999. Siden, har jeg besøgt byen flere gange og har jeg været forbi de klassiske, samt de knap så klassiske oplevelser i byen. Mange af mine oplevelser ligger før jeg rigtig skrev om mine oplevelser i USA, men har efterhånden skrevet om en del af de ting mange tager til New York for at opleve.

Billige overnatninger i New York

New York City er ikke den billigste by at overnatte i, men det er muligt at finde overnatninger til fornuftige priser. Da offentlig transport i New York er god, er det mindre vigtigt hvor du bor på Manhattan (hvis du vil have den oplevelse med) eller om du vælger at bo i ex. Brooklyn eller endda New Jersey.
Her kan du læse mere om overnatninger i New York, se priseksempler på de forskellige områder rundt om på Manhattan og andre steder.

Subway i New York

Det er nemt at komme rund i New York med subway. Selvom mange kommer for at opleve byens puls til fods, så kan en tur med subway være en fornuftig måde at komme hurtigere rundt. Det er rigtig nemt at tage subway og endnu nemmere hvis du benytter trådløs betaling. Læs alt om hvordan via linket.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada