Country Music Hall of Fame i Nashville

Country Music Hall of Fame & Museum var på programmet inden det gik mod Memphihs.

Country Music Hall of Fame

Det lyder måske kedeligt, hvis ikke Country genren ligger højt på ens iPod playliste, men country er mere end boots and hats. Det er en stor bidrager til amerikansk historie og kultur og er en positiv smeltekeddel her i sydens sort/hvide historie.

Film har gjort country mere mainstream

Museet er blevet et ekstra tilløbsstykke efter film succeer som Ray og Walk the Line. Førstnævnte har en stor særudstilling på museet.

RCA Victor Studio B

Med til turen hørte et besøg på det legendariske RCA Victor Studio B. Her blev der indspillet mere end 35.000 sange og mere end 1.000 top-10 hits.

Våben og rednecks (bonderøve) i Nashville

En sidste ting om Nashville er det evige bevis på, at man er i syden og man her er alvorlig med sin ret til at bære våben. Jeg så en redneck bære en t-shirt sigende noget i stil med: Født og op vokset i syden. Står ved de gamle traditioner og vil kæmpe for min ret til at bære våben.
Ikke nok med det, så havde flere butikker og bygninger skilte der sagde: No drinks or weapons inside.
Nu vi er ved rednecks (bondeknolde), så har komikeren Bill Engwall en serie jokes om netop disse. Omskrevet til dansk, lyder de i stil med: Hvis du kun kan huske dit navn, ved at kigge på syningen i dit undertøj, så er du nok en bondeknold.

Smidt mit kamera væk

Da vi kørte ud af Nashville dummede jeg mig. Vi skulle ud forbi Parthenon en kopi af et Græsk tempel.
Da vi nåede frem, kunne jeg ikke finde mit kamera. Jeg har det ellers altid på mig. Et grundigt kig inde i bilen gjorde ikke sagen bedre og jeg blev nervøs for, at det var røget ud af lomme sidst vi holdte. Det var sket med mobilen tidligere, men der havde jeg hørt det.
Der var ikke andet for, end at køre tilbage (4 kilometer) og se om vi kunne finde det, men nej. Der var heller ikke indleveret noget i Lost and Founds.

Pis, pis, pis….

Godt nok dækker forsikringen, men dagens billeder vil være gået tabt.
Et sidste kig igennem alting i bilen gjorde dog dagen god igen. Nederst i en taske, havde kameraet puttet sig. Jeg plejer ikke lægge kameraet i tasken og bagagerummet, når vi kører (sæt nu der skal tages billeder) men her havde jeg åbenbart gjort det. For at det ikke sulle være løgn, så glemte jeg 1.5 time senere bilnøglerne i en butik.

Frokost på White Castle

Denne dumhed fra min side kostede mig en omgang frokost. Den blev indtaget på White Castle. En fast food kæde. Maden er som alle andre, men historien er den, at det faktisk er den første fast food kæde i USA. Det var også dem der satte produktionen af mad i system.
Desværre, for dem, var McDonalds bedre til at udnytte dette og MacD er i dag de største hvorimod White Castle kun har et begrænset antal butikker.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top