Prisstigning

Så skete det historiske, at en gallon benzin steg til $4 for første gang i USA.

Med sommeren for døren, så er der udsigt til at prisen går yderligere op i USA. Det gør den hver sommer.

Selvom det er en historisk høj pris for benzin i USA, så vil det ikke få så stor indflydelse på vores Roadtrip i år. Benzinen er stadig ca. halv pris af herhjemme (og dollaren er lav som aldrig før) og udgiften til vores ca. 2500 miles køretur er der budgetteret med. På en sådan tur fylder vi tanken 5-6 gange. I forhold til 2006, er det små $100 ekstra.

En af de muligheder man har, hvis man er pernitten med udgiften til benzin i USA, er GasPriceWatch.com. Jeg bruger den ikke så meget, men den er god hvis man skal finde ud af, hvilken benzin-kæde der er billigst i det område man er i.

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada