Nedtælling til sommerens roadtrip – ruten

Sommerens roadtrip til USA bliver min 10. ferierejse til USA og 8. år i træk jeg er på roadtrip. Det gør at jeg har en vis erfaring og mange ting omkring en roadtrip behøver jeg ikke spekulere så meget på.

Turen til sommer (afgang 7. august) går til Pacific Northwest og jeg føjer stater som Washington, Oregon, Idaho og North Dakota til listen over stater jeg har været i.

Selvom friheden bag rattet på en bil er dejlig og indbyder til spontanitet, så bruger jeg alligevel lidt tid på at lægge en rute inden afgang. Ikke en 100% rute som følges slavisk, men en rute som sikre jeg kommer forbi nogle af de steder som man bør besøge som førstegangsbesøgende. Jeg har læst godt op på området og med udgangspunkt i de allerstørste ting slår jeg nogle overordnede streger.


Vis stort kort

Ruten i år starter og slutter i Seattle, WA og af de større ting kan nævnes Mt. Olympic National Park, Mt. St. Helens, Portland, Multnomah Falls, Hells Canyon, Bonneville, Theodore Roosevelt National Park, Bismarck, Glacier National Park, Coulee Dam, The Cascades mm.

Turen vil være præget af storslået natur og kun nogle få større byer. Jeg vil, så vidt muligt, undgå interstates og prøve at ramme så mange scenic routes som muligt, bl.a Olympic Loop, North Cascades Loop, Spirit Lake Memorial Highway, Columbia River Gorge Road, Sawtooth Sampler, Going-to-the-sun-road, Beartooth Country m.fl

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada