Et koldt fodbad i Stillehavet, Roadtrip i USA, 2010

På mine roadtrips har jeg badet i Atlanterhavet, den Mexikanske Gulf og i Lake Michigan.
Nu var turen kommet til Stillehavet.

Jeg har tidligere været på vestkysten og kørt langs kysten men kom ikke i vandet den gang så nu skulle det være.

Fra Portland kørte vi ud til kysten og kørte sydpå ad Highway 101. Der var desværre diset, koldt og så regnede det. Ikke optimalt badevejr.
Et stykker nede holdt vi ind ved Manhattan Beach. Hele vejen ned langs kysten er der brede sandstrande som vi kender dem fra vesterhavet og da vi stod nede i vandkanten besluttede jeg mig for at det skulle være, så af med sko og strømper (for der var for koldt til en rigtig dukkert).
Det første møde med vandet var koldt. Rigtig koldt. Det var faktiak så koldt, at det efter et minuts tid begyndte at gøre ondt i fødderne, så mig tilbage op på sandet, som faktisk var dejlig lunt. Efter at have sundet mig gik jeg atter ud og var nu mere vant til det, men er glad for jeg ikke valgte en fuld dukkert.

Efter min soppe-tur kørte vi ud til Cape Meares Lighthouse. Igen blev udsigten ødelagt af tågen, men vi fik set to Bald Eagles.

Inden vi kørte retur mod Portland spiste vi frokost i Oceanside. Her var solen endeligt brudt igennem og folk havde så småt indfundet sig på stranden. Vi nuppede en sandwich på en cafe med udkig over vandet.

Tilbage i Portland skulle jeg til rooftop party på Hotel DeLuxe. Det var et arrangement som var fagligt relevant til mit daglige arbejde, men der var ikke noget indhold andet end social networking og festkomiteen.
Jeg fik nødt en masse spændende mennesker og fik nogle gode pointers til ting jeg skulle se på min videre roadtrip.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

1 Enlightened Reply

Trackback  •  Comments RSS

 1. Peter B. Juul says:

  Vil man have en komfortabel dukkert i Stillehavet, vil jeg varmt anbefale strandene i det sydligste Californien – nede omkring San Diego. Faktisk har jeg badet i Oceanside… Bare ikke den i Oregon, men den i Californien.

  Dernede er bølgerne høje og sjove at lege i (Hold øje med kysten! Man bliver hurtigt trukket længere ud end man troede.) og vandet er lunt.

  Og hvis man alligevel er på de kanter? San Diego er en smuk og hyggelig by, og kører man over broen til Coronado er man dels ved den flådebase hvor Top Gun delvist blev optaget og dels i et ferietropeparadis. Fortsæt ad landtangen sydover og besøg en strand der. Det er god badning.

  Dernede kan man også tage et smut over grænsen til Mexico. Det må man godt, selv om man sådan set kun har visum til USA.

  Lad den lejede bil blive i USA og gå over grænsen. Tijuana ligger lige på grænsen og man kan sagtens vandre omkring der. At tage bilen med sig er at tigge om at havne i et forsikringshelvede, hvis noget går galt.

  Jeg har kun set en rædsom turist-gade med belastende sælgere i Tijuana, men med lidt Google-fu skulle det være muligt at finde hyggeligere steder. Som alle steder hvor rig og fattig mødes er der en del kriminalitet, så vær på vagt…

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top