Et koldt fodbad i Stillehavet, Roadtrip i USA, 2010

På mine roadtrips har jeg badet i Atlanterhavet, den Mexikanske Gulf og i Lake Michigan.
Nu var turen kommet til Stillehavet.

Jeg har tidligere været på vestkysten og kørt langs kysten men kom ikke i vandet den gang så nu skulle det være.

Fra Portland kørte vi ud til kysten og kørte sydpå ad Highway 101. Der var desværre diset, koldt og så regnede det. Ikke optimalt badevejr.
Et stykker nede holdt vi ind ved Manhattan Beach. Hele vejen ned langs kysten er der brede sandstrande som vi kender dem fra vesterhavet og da vi stod nede i vandkanten besluttede jeg mig for at det skulle være, så af med sko og strømper (for der var for koldt til en rigtig dukkert).
Det første møde med vandet var koldt. Rigtig koldt. Det var faktiak så koldt, at det efter et minuts tid begyndte at gøre ondt i fødderne, så mig tilbage op på sandet, som faktisk var dejlig lunt. Efter at have sundet mig gik jeg atter ud og var nu mere vant til det, men er glad for jeg ikke valgte en fuld dukkert.

Efter min soppe-tur kørte vi ud til Cape Meares Lighthouse. Igen blev udsigten ødelagt af tågen, men vi fik set to Bald Eagles.

Inden vi kørte retur mod Portland spiste vi frokost i Oceanside. Her var solen endeligt brudt igennem og folk havde så småt indfundet sig på stranden. Vi nuppede en sandwich på en cafe med udkig over vandet.

Tilbage i Portland skulle jeg til rooftop party på Hotel DeLuxe. Det var et arrangement som var fagligt relevant til mit daglige arbejde, men der var ikke noget indhold andet end social networking og festkomiteen.
Jeg fik nødt en masse spændende mennesker og fik nogle gode pointers til ting jeg skulle se på min videre roadtrip.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Dry Falls State Park og vinsmagning i Yakima

Strækningen fra Grand Coulee Dam ned til Yakima gemmer på noget af det bedste natur i staten Washington. Dramatiske kløfter, storslåede floder og søer venter på de små veje og Interstates.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada