Regn, regn, The Alamo og Sailor Jerry

Hjulpet af jetlag kom vi tidligt op den næste dag. Faktisk før solen stod op, så med vores altan ud over den mexicanske gulf, kunne vi nyde solopgangen. Eller noget af den, for der var lidt skyet. Men det vi så til solen ville vi værdsætte resten af dagen, eftersom den gemte sig bag nogle sorte truende skyer senere.

Vores plan var at spise morgenmad på en cafe på The Strand og se lidt til den historiske del af Galveston, men regnen begyndte og satte en stopper for den plan. Det var ikke det eneste regnen satte en stopper for den dag.

I stedet tog vi på IHOP og spiste morgenmad. Jeg forsøgte at sætte en Colorado Steak omsæt og 3 pandekager til livs mens jeg kiggede ud i regnen over den mexicanske gulf.

Fra Galveston kørte i langs kysten mod Surfside Beach. Det er en 50 km landtange med vand til begge sider og stort set kun sommerhuse. Alle husene er bygget på stylter for at undgå den oversvømmelse som orkaner laver i ny og næ. Selvom man bygger hus i tredie række, så kan man stadig få havudsigt. Man gør blot sine stylter højere end alle de andres.
Pga vejret gjorde vi ikke stop nogle steder og alle billederne blev taget gennem forruden, mellem viskernes hidsige frem og tilbage.

Ved Surfside Beach kørte vi ind i landet og op mod San Antonio. Det havde regnet lidt indtil nu, men netop som det så ud til at ville klare op kom de ondeste, sorte skyer frem i horisonten og himlen åbnede sig i det værste regskyl jeg endnu har set. Da det var værst måtte vi holde ind i rabatten. Da der stadi kom trafik bagfra, valgte vi at snegle os 500 meter frem til en tankstation og vente på lidt opklaring.
Det kom ikke rigtigt, så vi kørte langsomt videre op mod I-10 mod San Antonio.

Forsinkelsen betød vi ikke kunne nå det planlagte i San Antonio, så vi valgte en lille omvej til Lockhart til en sen frokost. Den får sit eget indlæg, men jeg kan røbe så meget, at Det var en super autentisk og rustik bbq oplevelse som har foregået i mere end 100 år.

Da vi ankom til San Antonio var det blevet t-shirt vejr og da vi boede downtown kunne vi gå rundt til det hele og nyde det gode vejr.
Vi nåede ind og se The Alamo inden det lukkede. Vil ikke kede jer med historien her. Den kan i selv læse jer til eller se filmen om The Alamo med John Wayne. Hvad der ikke er med i filmen er, at der faktisk var en dansker med ved slaget: Charles Zanco. Han menes også at stå bag det flag state Texas benytter den dag i dag.

Inden det blev helt mørkt, nåede vi forbi byens retsbygning og den berømte kirke fra Alamo slaget. Vi gik tilbage mod barer og restauranter via River Walk, hvor man kan gå langs floden byen rundt.
San Antonio afholder The Alamo Bowl i disse dage, så byen var fuld af Arizona og Oklahoma football fans og pludselig skar en politieskorteret kortege af spillerbusser og officials igennem byen.

Alt den gåen blev afløst af lidt sidden på Coyte Ugly. Kendte kun stedet (som i dag er en kæde) fra filmen. Bar-tricerne gjorde hvad de kunne for at holde gang i folk med dans på baren og sexy tequila shots, men der var næsten ingen derinde de kunne sætte gang i.
Efter en enkelt øl gik videre til Mad Dog. Her viste de kampen mellem Arizona og Oklahoma og nogle enkelte fans holdt humøret højt.
Vi faldt i snak med en fra flyvevåbnet som havde billeder af sit C-130 på sin mobil. Billederne var fra en air drop øvelse med 1500 kilos nødhjælpspakker. Imponerende.
Han introducerede os også til Sailor Jerry rum. Lidt a la spicey Captain Morgan, men som vores storbarmede og tattoverede bar-trice fortalte, så var det vigtigste at den var billigere og stærkere end Captain Morgan.

På Mad Dog har de også en toilet mand. Når man komer derud så står der en og tager hånd om dig. Han giver dig håndsæbe og servietter. Det er en gratis service, men omkring håndvasken har han et udvalg uden lige af dufte, tyggegummi, chokolade, kondomer, breath mint mm. Benyttede man sig at det, smed man typisk en dollar.
En toiletmand er ikke normalt i USA, mere en gimmick som Mad Dog havde.
Andre roadtrip oplevelser:

Nice rack

Bliver stadig overrasket over de mange typer og varianter af øl du finder på barer rundt om i USA. Ofte serveret fra imponerende haner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]